Äntligen heeelg

Jag har tydligen inflammation i hörselgången. Det förklarar varför jag haft så ont. Men nu känns det bättre. Sitter här med någon underlig salva i örat, haha mys.

Efter vårdcentralen följde jag Josse till maxi, hon köpte mat och jag laddade upp med choklad inför kvällen. Blir inte att fara och se Timo tyvärr, men mys med Stina och Josse blir det.

Torsdag

Skulle vilja yttra några ord till mina upprörda 1D-vänner. CHILLA!! Ät en paj och tänk på regnbågar så blir det bättre. Nej men jag kanske borde tillägga att jag verkligen inte ogillar One Direction, det var bara texten som var konstig, oki?

Tänkte fara hem från skolan efter svenskan idag pga sjukt jävla ont i örat (ej pga One Direction-lyssnande), men eftersom vi fick skippa sista mattelektionen så kändes det ändå lite bättre att stanna. Var hos skolsköterskan och hon hittade inget fel alls, imorgon blir det nog vårdcentralen om det inte har blivit bättre. Det gör verkligen ont konstant och ibland så mycket att det inte ens går att tänka på annat. Skitkul I know.
Backade nästan längst bak i bildarkivet och hittade den här fina bilden. So pretteyy.

Studded collar

Är kreativ idag. Därför har jag pillrat fast nitar på en skjortkrage. Blev nöjd! Tog mycket längre tid än vad det ser ut att ha gjort. Så ni vet. Ska nog ha på mig den imorgon, kommer inte orka stryka så då får jag plattånga den. Hehehhe det är faktiskt typ mitt bästa tips. Sjukt smidigt jämfört med att stryka. Hur bra det är för kläderna vet jag dock inte...

Ger den här dagen fem av fem toasters

Slutade tio över elva idag, var inte helt fel. Vi hade bara engelska då vi lånade böcker och simning som var kul. Lunchen åts på Big Smajl, godaste på länge. Efter det var jag asmätt men min efterrättsmage sa åt mig att köpa godis också, självklart löd jag. Nej men jag gick omkring i snön med mina vänner ett tag och sedan åkte jag hem och där har jag varit sedan dess. 
Mina ögonlock vill tydligen att jag ska sova nu, men det vill inte jag. Inte än. Skall därför göra något annat än att ligga under täcket framför datorn nu.
Varfööööör ska det vara så svårt att komma på rubriker? Får väl ha den jag har nu då. Haha åh vad töntig. Säger ju i alla fall vad inlägget handlar om. Nästan. Hehehhh kommer locka många besökare på Facebook.

Måndag

Har varit på gymmet idag igen, var där med några från klassen som också skaffat kort där. Skulle ta kvart över fem-bussen men när jag var typ två meter ifrån den körde den iväg. Alltid lika kul.
Nu har jag precis skrivit klart idrottsuppgiften och ska mysa ner mig i sängen med datorn och popcorn.
ASSÅPSPPHHAH JAG HATAR BLOGG.SE-APPEN! Går inte att blogga med bild. Tänk er istället en bild på en skål fylld med en massa goa popcorn här nedanför.

Standardsöndag

Denna söndag har varit mest som söndagar brukar vara. Har pluggat och sett de sista avsnitten av Portkod 1321 som jag började se igår. Har ni tänkt på hur mycket bättre SVT har blivit? Först Williams lista, sedan Torka aldrig tårar utan handskar, och nu Portkod 1321. SVT levererar!
Har även varit och tränat "standardpasset" på F&S som jag alltid körde förr. Kul men jobbigt!

Håll dig svettis så blir du friskis

Nu har jag köpt gymkort på Friskis & Svettis, for dit och tränade och undrade varför det var så lite folk där. Lite senare såg jag att de hade stängt hahaha... Bra Agnes!
Igår på kvällen var jag med tjejerna och tryckte godis, att det är 39 kr/kg ska ju självklart nyttjas. Vi såg även en gammal julkalender och nu är jag ännu mer taggad på jul.
Varför är jag alltid så himla fin? Lyckas verkligen balansera läskigheten med min skönhet.

0mfgs0hipstah

NA1C inspirerades av rymden, katter, trianglar, mustascher, tumblr, anderstorpelever, varma drycker, knästrumpor, glasögon och konstiga mönster. Det fick bli fredagens klädval.
Ser jävligt lost ut men det är för att jag är lost in my mind and in space. I'm so deep.

agnesmariabostrom.tumblr.com

Förstår inte hur så många kan förstå sig på tumblr. Själv blir jag mest förvirrad. Men snart är jag nog fast jag med ska ni se! Heter agnesmariabostrom.

Tack, tumblr. Känns bra.

Med detta vill jag säga att jag finns på tumblr! Snart i alla fall. Har skaffat mig en ny användare då den förra var hur oseriös som helst och jag har glömt lösenordet till den mailen. Återkommer med vad jag heter när jag fixat och fattat någonting.

Basket, fysik och fika.

Började dagen med basket och fortsatte den med fysikprov. Är nöjd om jag får E, kände verkligen inte för att plugga så. Vår grupp hade hål när den andra hade biologilabb och då gick vi till Wayne's och fikade. Mys. Sedan jag kom hem har jag tänt massa ljus, lyssnat på bra musik och ätit B&J. Jag låter som världens ensammaste men det är mysigt.

Söndag.

Dagen innan skolan började om efter sommarlovet skrev jag ju att jag typ var taggad. Det höll i sig ett bra tag och varje morgon kände jag mig verkligen taggad på skolan? Men inte längre kan jag säga. Är inte alls motiverad. Imorgon har vi fysikprov, favoritämnet ju. Fast nej.

Breaking Dawn part two

Hade världens trevligaste kväll igår och filmen var underbar! Hade dock fått veta en grej som händer i filmen, just det spoilade och förstörde massor. Så himla synd att folk berättar överallt om vad som händer utan att tänka på att många inte sett den än och helst inte vill få det förstört.

Din guide till cupcakes Á La Agnes

Blev typ jätteglad av den här kommentaren? Ja, ett recept nu komma skall!

Muffins (vilket kladdkakerecept som helst funkar fint, men det här är mitt!):
  • 200 g smör eller margarin
  • 3 dl socker
  • 2 ägg
  • 2 dl mjöl
  • 1 dl kakao
  • 4 tsk vanilj-/vanillinsocker
  • 1 tsk bakpulver

Gör så här: Smält smöret i en kastrull. När det är klart blandar du ner sockret och äggen. Efter det häller du ner resten av ingredienserna och blandar noga med en slev eller valfritt köksredskap. Sparar massa disk om man inte håller på och vispar eller har olika bunkar. Ha ALLT i kastrullen bara.
Fördela smeten i formar och grädda i typ en kvart eller något (de SKA/BÖR/MÅSTE vara kladdiga), 175-200°. Låt svalna innan frostingen ska på!

Frosting:
  • 60 g smör eller margarin
  • 100 g philadelphiaost
  • 300 g florsocker
  • Kakao efter eget tycke och smak, några matskedar blir bra
  • En skvätt vatten/lite extra florsocker
Gör så här: Elvispa de tre första ingredienserna i en bunke. Tillsätt lagom mängd kakao. En skvätt vatten om frostingen är för fast, lite extra florsocker om den är för lös. Smaka av hela tiden tills den är lagom.
Jag brukar använda spritspåsar av plast, finns på typ ica, och ett munstycke som gör som ränder i smeten. Spritsa på frostingen och garnera med strössel, godis, bär eller precis vad som helst. ÄT.

Här var vi positiva

God kväll.
Äntligen får ni en bild tagen med en kamera och inte mobilen.

Tänkte skriva värsta klagoinlägget men jag kände inte för att sprida vidare min negativitet. Jag hatar torsdagaarnsjfnrinkbslknr
 
Dagens positiva grejer:
  • Godis
  • Stina fyller år
  • Det är fredag imorgon
Hade haft betydligt fler punkter på den negativa om jag hade skrivit en sådan. Nu ska jag sova i min twilighttröja, känner verkligen hur den lilla twilightnörden i mig har kommit fram de senaste dagarna. Den stora dagen då allt tar slut är imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!! Ermahgerd

Joinar dagens arg-tema

Gav upp kemin på grund av arghet. Kan man säga så? Ilska kanske det heter? Aja, jag är arg i alla fall.

Orsakerna till min arghet är oklara. Men en orsak är i alla fall att min dator har slutat fungera helt. Har nu endast skoldatorn. Alla bilder är förmodligen borta??? Jag har typ ingenting på den här datorn??? Inte ens Picasa???

Tappade förresten skoldatorn i golvet inne på Cubus idag. TUR FÖR DEN att den lever.

Plugg med kemiboken i högsta hugg

Har förberett mig inför kemiplugg. En hel termos kaffe = jag blir pigg och kan förhoppningsvis fokusera på texten, alternativt: jag blir pigg och kan inte fokusera på texten utan blir istället helt hyper. Hoppas på det första. Fin termos har jag i alla fall. Helt ärligt så känner jag verkligen inte för att lära mig vad en polär kovalent bindning är. Inte heller varför så många ickemetaller är i gasform. Ååh jag orkar inte.

Hej (återkommande rubrik)

Det intressantaste som hänt idag är nog att jag släckte tändstickan i badvattnet istället för att blåsa ut den. Kul dag ;ppPpP
Nej, men den här dagen har ändå varit helt okej. Tog för ovanligheternas skull ett bad och det var mysigt. Sedan har jag läst lite kemi och ätit pepparkakor.

Twilight.

Tänk att något som varit en så stor del av mitt liv sedan jag var en liten 12-åring tar slut i veckan. Det är med blandade känslor jag tänker på sista filmen. Vill verkligen inte att det ska vara över, samtidigt som jag mer än något annat vill se den.

Jag började läsa Om jag kunde drömma 2009 och blev genast beroende. Större delen av min hjärna ägnade sig nog åt Twilight det året. Då var det mest ohmyedwardhanärsåjävlasnygghyperhyperhyperännumerhyper osv osv. Det var genom Twilight jag började umgås med Stina, ni skulle nog inte vilja veta hur mycket vi hyperventilerat över denna film- och bokserie. HELT SJUKT MYCKET om jag får säga det själv.

Under dessa snart fyra åren har jag bland annat:
  • Stalkat Robert Pattinsons liv
  • Läst alla böcker på svenska och engelska flera gånger
  • Skrivit brev till Robert Pattinson och fått svar (!!!!!!!)

  • Inrett hela mitt rum med serien som inspiration (inspiration är väl kanske en lätt underdrift)

  • Gråtit över att jag varken kunde eller fick åka till Hovet när skådespelarna var där
  • Följt x antal Twilight-relaterade bloggar, något jag gör än idag
  • Läst varenda artikel om Twilight jag har kommit över
  • Skrivit en jäkla massa formella brev till Statens Biografbyrå för att få dem att sänka åldersgränsen på New Moon
  • Spelat in en egen parodi med några kompisar, nej ni kommer inte få se den för vi var så jävla fula hahaha
Det är bara några exempel på allt. Som ni ser var jag helt beroende och levde för allt som hade med Twilight att göra. Anledningen till att jag fortfarande älskar det så mycket är nog främst för att det har gett mig så många roliga minnen samtidigt som det har inspirerat mig och lärt mig så mycket. Nu har jag ju faktiskt insett att okej, filmerna är inte världens bästa och okej, Edward är världens jobbigaste och töntigaste ibland. Och jag hatar inte personer som inte gillar Twilight. En glittrande vampyr, en snubbe som inte verkar äga en tröja samt en tjej med bara ett ansiktsuttryck kanske inte är något för alla. Fine, jag är okej med det. Alla kan ju inte tycka om allt.

MEN det som gör mig så himla arg är hatet. Jag tycker varken att Harry Potter-filmerna eller James Bond är särskilt bra, säger en det högt får en alla emot sig. Men tydligen är det helt okej, till och med "coolt", att hata Twilight. Bara jag som inte ser logiken i det? Hade jag sagt att jag älskade att läsa kilotunga böcker om 1800-talisternas hygienvanor (dåligt exempel haha, men ni fattar) hade det fan varit mer accepterat. Kan inte alla bara acceptera att alla är olika och gillar att läsa olika, okej?

Tillbaka till det jag skulle skriva egentligen: DET ÄR FAN SLUT PÅ FREDAG. Det är då jag ska se Breaking Dawn part 2. Kommer gråta ögonen ur mig.

En fin liten film på NA1C

 
Filmad av mestadels Cissi och Elin (grattis igeeen) och redigerad av Cissi, tycker den blev hur bra som helst och den speglar verkligen våran klass perfekt!

Mysig helg

Den här helgen har varit supermysig. I fredags var jag med Josse och Stina efter skolan och kvällen spenderades med Stina och chips. Massa nostalgi var det också.
Igår var jag ute och sprang, på kvällen satt jag, Josse och Stina och pratade om allt möjligt långt in på natten. Mys.
Idag har jag varit på 360 och tränat! Jobbigt men skönt nu efteråt.

Äntligeeen

Så här rolig har den här skolveckan varit:


Därför är jag så här glad att det är helg nu:
Som våran tyskalärare alltid säger på fredagar: Heute ist der beste Tag der Woche!

Ännu ett kladdkake-inlägg

Som jag förutspådde igår blev det kladdkaka idag också. Nu har jag stillat mitt kladdkakebegär för typ ett år. Jag minns hur det var från sexan till nian, bakade seriöst kladdkaka MINST en gång i veckan, oftast mer. Vi åt alltid kladdkakan, eller bara smeten, framför Twilight. Åh vilka minnen. Helt sjukt alltså, gick säkert ett paket smör och kakao i veckan på grund av våra bak.
Dessa aktiviteter har utförts även idag. Jag delade en frödinge med Josse och Jojjo och vi tvingade Johan att se Eclipse.
Har även fått mina nya skor som jag beställde för inte så länge sedan!
(Skulle ha publicerats igår)

Kladdkaka

Idag är ingen vanlig dag, nej idag är det kladdkakans dag och Denises födelsedag. Detta firades hos William med nudelparty haha, och kladdkaka såklart.
På idrotten har vi fått i uppgift att skriva vad vi äter och tränar under en vecka. Hej fyra bitar kladdkaka idag och förmodligen fyra till imorgon.

Bilder från Luleå och Sundom

Var i Norrbotten hela helgen, först hälsade vi på farmor i hennes nya lägenhet i Boden, sedan var vi i Sundom. Där blev det massa mat, fika, godis och sällskapsspel men tyvärr inte så mycket sömn. Vi åkte in till Luleå i lördags för att se någon ljusgrej och i söndags för att luncha hos farfar.

Bert Ljung

Bert är fan bästa tv-serien förutom PLL♥

Hej

Har sovit typ tre timmar inatt och är yr, så dagen spenderas hemma i soffan istället för på skolan.

Oktober månads instagram

Hösten var fin.

Blev för ovanligheternas skull taggad på att träna, till och med springa. Så några besök på gymmet och några löprundor blev det i oktober.


Firande av kanelbullens dag.

Har umgåtts med dessa typer.

Spenderade en natt med klassen i Sjöbotten. Jättekul!

Började på ett nytt fysikkapitel och Torgny gjorde oss som vanligt förvirrade.

Var på massage.

Moa bjöd på asgod chokladkaka.

Åt på efterlängtade Dallas.

Bakade cupcakes.

Favoritdelen av min vägg.

Mot Luleå!

Sitter i bilen på väg till Luleå. Ska hälsa på släktingar och ha det bra hela helgen. Tidigare i veckan tänkte jag inte att jag skulle fara iväg och trodde därför att jag hade god tid på mig att göra klart svenskan, engelskan och fysiken. Men helt plötsligt var det inte så mycket tid till det, hehehheehe hoppsan. Så nu gör jag det i bilen för att fördriva tiden.

En trevlig dag

Började dagen med en laxmacka och fortsatte den med en resa till stan. Där kollade jag på nya vinterskor som jag är i desperat behov av då mina från förra året är helt trasiga. Jag träffade även mina vänner Cissi, Simon, Ida, Jennifer, Elias och Lukas. Vi gick runt på stan och kollade och det slutade med att vi bakade paj hos Cissi. Allt är som vanligt. Kvällen ska spenderas med Stina och Jojjo och imorgon far jag med familjen till Luleå!