Trött och sliten pluggis

Har pluggat Andra världskriget i några timmar nu och det är så otroligt tråkigt. SO överhuvudtaget är tråkigt. Att läsa igenom texten en gång tar typ flera år.. Är glad att jag inte valde samhälls på gymnasiet. Snart ska jag läsa lite till och sedan försöka sova.

Tillbaka till skolan då

När vi hade slutat påminde jag mina vänner om att inte glömma SO-boken i skåpet. Nyss när jag kom hem märkte jag att det var jag som glömt grejerna på skolan.. Faaan. Det är inte värre än att jag kan köra dit men det kändes ändå jobbigt.

Frukt-ansvärt bra

Gör 29 maj till en röd dag. Nile City ♥

Moppekort check!

Klarade moppeprovet, så ikväll har en glad Agnes varit ute och kört. Är jäkligt glad idag. Har andra anledningar än körkortet att vara glad för också. Och det här är den sista jobbiga skolveckan! Har prov i Andra Världskriget på torsdag och engelskaprov på fredag, sedan kanske jag har NO-prov någon gång men troligtvis inte eftersom Kicki inte är helt kry. Sedan är det bara att ta det lugnt fram till sommarlovet. Nu ska jag ta upp SO-boken och läsa lite.
Såhär ser det ut när jag sitter på en gräsmatta i Frankrike och pratar och smeker mina ben.

Cluny

Det här måste ju vara världens finaste låt.

Taizé

Taizé - resan dit

"Hallo, ich möchte Chicken Nuggets und Cola"

@ BK i Tyskland.

Tillbaka från Frankrike

Så otroligt skönt att vara hemma. Har haft det jättebra i Taizé och det var inte som man tänker sig ett kloster direkt. Skriver mer sen, måste ta igen lite förlorad sömn och gå igenom lite fler bilder först bara.

Jag sög ju på det här

Jag sög ju verkligen på att gästblogga, hehe. Nu sitter jag i alla fall här med en kopp/mugg/vadfan vatten med honung i, fast för min del är det typ honung med vatten..dricker det för att man tydligen inte ska fara på stan och trycka in linser i ögonen sedan hem till några kompisar och springa omkring utomhus hela dagen när man har ont i halsen. Pappa säger att om det inte har blivit bättre imorrn ska vi fara in till akuten, scary shit.

Tafs på mig

Ni har saknat mig va?

 
Just nu, kära Agnes läsare, medan Agnes är i Frankrike så ska vi utnyttja den ↑ kategorin. Så som ni kanske fattar, är det Agnes underbara syster som bloggar just nu. Har inte riktigt så mycket att säga hehe, men jag återkommer när jag har hittat några pinsamma bilder på Agnes, hejdå.

Frankrike

Imorgon åker jag till Frankrike! Ska åka buss genom hela Sverige, sedan färja till Tyskland, sedan buss igen genom Tyskland och halva Frankrike tills vi är framme i Taizé. Ska alltså bo vid ett kloster hehe, men tror det blir kul! Har trevligt folk med så det blir bra. Plus ett kilo godis. Hoppas på fint väder i Frankrike och att det regnar i Skellefteå nästa vecka...
Mirja kommer att blogga när jag är borta, vet inte hur det kommer sluta riktigt.

Godiset längst upp på packlistan!

Tisdag

Man märker verkligen att det snart är sommar, inte bara på vädret utan också på hur lite jobbiga skolgrejer som är kvar! Känns som att slutspurten liksom är gjord. Hade knappt några lektioner igår, och idag var det inte heller så mycket.

Imorgon har vi inläst eftermiddag, så otroligt skönt. Efter det är det inte många dagar kvar tills jag åker till Frankrike och stannar där i tio dagar!

Åh nyss spillde jag typ ett helt glas iskallt vatten på min tröja, fan vad kallt och blött och äckligt det blev. Känn medlidande.

Klänning

Liten sneak-peek på min skolavslutningsklänning. Förstår egentligen inte varför det ska vara så hemligt. Själv orkade jag bara inte ta på mig den och ta kort och visa hela. Men efter skolavslutningen får ni se. Vit och spetsig är den i alla fall (fast nä inte spetsig såklart, men av spets då), men det ser ni ju förhoppningsvis.

Att syrran fyller år har sina fördelar

och middag på O'Learys.

Grattis Mirja!

Cupcakes

Lördag

Snö och cola sammanfattar denna dag ganska bra tycker jag.

Jag dör

The Woman in Black

Fredag idag! Hyfsad skoldag, SO-prov och en vända på stan. Har köpt min skolavslutningsklänning nu! Sedan har jag, Josse och Jojjo gjort pannacotta med vit choklad som ska ätas ikväll, gött. Vi ska även se The Woman in Black, kommer antingen skita ner mig eller skratta.

Mattenationella

Har precis gjort mattenationella. Hoppas verkligen att det gick bra, mitt mattebetyg hänger typ på det provet. Nu sitter jag i soffan på skolan och kollar på när mina vänner övar på duckface. De är söta.