Till Abbas

Jag vinner, eller vad tror du?

.

Solen försvann. Men regn är mysigt. Hann i alla fall köra lite moppe innan det började. Det är så himla kul! Hoppas på att ta kortet så snart som möjligt. Nu ropar mamma att det är mat, så ska gå ner och äta, är superhungrig!

Sol

Så himla härligt väder idag! Satt och drack smoothie i T-shirt och det var ändå varmt. Hoppas hoppas hoppas att det inte blir sådär kallt och äckligt igen. Nu vill jag ha sommar!

26e april

Det tog ännu längre tid att somna inatt än vanligt, så har varit himla trött idag. Kan inte direkt säga att jag vaknade med ett leende på läpparna. Tvärtom, var ännu surare än vanligt. Så idag har jag väl mest varit trött och på halvdåligt humör. Men det var ändå kul efter skolan då jag bakade med mina finaste vänner! Nyss var jag ute och gick en kort stund, och nu blir det att duscha.

Bikbok

Här får ni lite snabba bilder på det jag köpte idag! Allt är från Bikbok, var 50 % rabatt på ALLT. Det var äckligt mycket folk där men fick ändå med mig detta och ett par svarta jeans hem.

Nämen kolla

Ska ut och göra stan osäker

Jag och Josse bakade paj idag igen... Tagga beach 2012! Gott var det. Nu ska jag ut och köra moppe. Ser ni någon på silvrig moppe så akta er för det kan vara jag... Har knappt kört nånting innan!

Nu har jag stillat mitt begär efter hallonpaj!

Hallonpaj

Igår bakade jag och Josse hallonpaj. Den blev gudomligt god måste jag säga! Vi åt den och såg sista Saw-filmen. Nu vill jag ha hallonpaj. Fast ja, när vill jag inte ha hallonpaj egentligen? Bäst att göra något åt saken.

Citrus

Jag vet inte om det är en citron eller ett öga, inte heller om det är en kvinna eller man. Men denna har jag gjort idag.

Lördagsfrukost och Agnes Cecilia

Kommer inte på någon rubrik

Det här hade kunnat bli en riktig skitdag om jag inte hade haft mina fina kompisar. Men har haft rätt kul idag ändå. På idrotten satt vi och bastade och hade det bra, resten av lektionerna var också ganska okej. Resten av dagen har jag varit med Josse och Stina♥

Marilyn Monroe

Dag 27 - Dina favoritskor

Mina fina ljusblåa Converse som inte är särskilt fina längre. Tänkte köpa vita men det fanns bara blåa kvar, och eftersom jag var så desperat efter just Converse så slog jag till. Lite senare tänker jag köpa låga vita (man slipper knyta).

Dag 26 - Din favoritresa

Mallorca.

Moppen är här!

Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor

Förut var jag helt säker på att jag skulle öppna ett café eftersom jag älskade att baka. De drömmarna är förbi nu, tror jag håller mig till att baka kladdkaka hehe.

Men ett yrke som jag gärna (hjärna) skulle vilja ha är faktiskt läkare. Tycker att kroppen är hur cool som helst. Sedan gillar jag att försöka förstå hur hjärnan funkar så typ hjärndoktor skulle vara kul. Men utbildningen är jäkligt jobbig...

Hahaha

Syrran brås på mig

Rumble

Dagens planer var egentligen att fara på stan med Stina och träna efter det, men hon kunde inte och jag orkade inte fara själv. Blir istället att ta det lugnt och typ spela Rumble, älskar det. Heter agneeesss där, så om ni har spelet får ni gärna möta mig!

Man ba okej

Den var god i alla fall

Ful tårta till en fin tjej.

Kristen Jaymes Stewart

Grattis♥
Påminner mig om denna sjukt fula tårtan...

Schtan

Idag har jag bara chillat hemma med min mysiga säng och en laxmacka hehe. Snart ska jag cykla till stan, men innan det får ni en smått efterbliven bild!!! Fin va?

Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv

Är helt kär i den här dagen

Årets första

Jag: De är nog inte svenska, så de kanske är lite smaklösa.
Sofia (lyssnar inte så noga): Haha va? Vilka då?
Jag: Alltså.. jordgubbarna... hahaha.

Glad Påsk!

Mindre duktigt

Duktigt

Trött

Är trött idag. Har haft långa, tråkiga lektioner och lekt med småbarnen. Imorgon ska vi ha övernattning och jag kan lova att de kommer orka hålla sig vakna längre än mig. Gick omkring ett tag på stan men köpte inget även om jag behöver typ allt i klädväg som går att få tag på.
Mys.

Vardagslyx på hög nivå

Efter skolan gick jag, Josse och Stina till kombihallen och tränade. Eller man kan inte kalla det träning... Sprang runt och gjorde några situps typ. Duschade när jag kom hem och cyklade sedan med samma tjejer och köpte godis som jag sitter och smaskar på just nu.
Älskar förresten nya Picasa!