28e mars

Måste bara få skryta lite, men jag är himla nöjd idag. Lyckades få ett oväntat MVG på geografiprovet, MVG- på nationella i svenska och jag klarade alla faser på trafikskolan.

På kvällen har jag lekt lite med miniorerna och käkat äppelpaj. Göttt

Kostcirkeln

Lördagens matintag:
Frukost: Godis
Lunch: Godis
Middag: Pizza
Kvällsfika: Godis

Söndagens matintag:
Frukost: Godis
Lunch: Bullar och snoddas


Behöver jag säga att jag längtar efter riktig mat?

Glader

Igår kväll var jag av okänd anledning hur glad som helst. Började le som en idiot och kunde inte sluta. Det goda humöret höll i sig så jag har varit glad idag också, till och med på morgonen. Jag brukar egentligen hata allt och alla då, men inte idag.

Nu är det dessutom snart dags för att fara till bion, tagga!

Den som gjorde min mobil måste ha haft en crush på Kerstin

Videoinlägg!

Ska jag fortsätta med mina videobloggar? :):):)

Klasströjorna♥

Asdfghjkl

Då var den här veckan slut. Det roligaste var i onsdags när vi sov mitt ute i skogen, och gårkvällen förstås. Då var det tjejkväll med klassen. Jag var gryym på charader, bara så ni vet.

God natt

Dag 14 - När du föddes: 24 september 1996.
Dag 15 - Vilken klass går du i? Världens bästa 9c!

Fredagen var väl helt okej, var otroligt jäkla trött och geografin gick väl inte superbra, men annars var dagen bra. Har myst med tjejerna ett tag nu på kvällen och nu ska jag äntligen sova. God natt!

Agnes är best Mirja luktar hest

Denna tisdag har jag spenderat i skolan, på 360 och hemma. Skoldagen gick i vanlig ordning och var tråååkig. Hatar tisdagseftermiddagar!

Efter att jag och Stina hade tränat så missade vi bussen, kul info jag vet. När jag kom hem käkade jag, efter det har jag duschat och läst några av sammanfattningarna i kemiboken. Vi har nämligen nationella i kemi i morgon...

Och just ja: Dag 13 - Någon du saknar. Jag saknar alla släktingar som bor långt bort. Typ alla alltså.

Den här bilden passar inte riktigt in känner jag, så jag redigerar den lite tror jag!

Jag är så jäkla bra på paint!!!

Känn dig blåst

Ett försök i att plugga kemi inför nationella slutade med en powernap. Efter det kände jag mig så slö så jag tog mig ut på en powerwalk. Det slutade med att jag ramlade x antal gånger samtidigt som jag gick i ungefär samma hastighet som en pensionär... utan ben. Med andra ord var det väldigt halkigt. Och blåsigt.

Nu ska jag äta min efterlängtade kladdkaka med glass, vit chokladsås och strössel! Omnomnom.

DM


Grattis Stingrays till guld och MVP för tredje året i rad, och grattis till bronset Sharks! Filmade Stingrays och Sharks så jag lägger ut videos snart.

Ett skrovmål om dagen är bra för magen

Idag har jag tränat, kunde jag behöva eftersom jag nästan inte har rört mig ur fläcken på hela lovet. Har inte levt upp till att det kallas sportlov känner jag.

Efter det gick jag till Edda och hjälpte till lite (läs: lekte med Jesper och nördade iPoden) inför DM i cheerleading som är imorgon. Sedan käkade jag ett skrovmål och det var väl dagens höjdpunkt!

Ikväll blir det nog att se finalen. Vilka är med mig på att rösta på Molly? För att se hur awkward det blir om hon vinner och Eric ska lämna över priset liksom xD

En video från idag när jag åkte slalom

Nytt