Liket lever

Nu har jag inga prov, inlämningar eller läxor kvar att göra. Känns galet bra. Igår hade vi vårt sista prov innan lovet (som för övrigt firades med bergsbyglass) och idag hade jag två små redovisningar, men nu är det inget kvar. LÄTTNADEN mhmm ja. Efter den här svettiga skoldagen blev det ett dopp i älven för vissa av oss. 
 
Är så sjukt glad just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Går typ runt och ler konstant? Men det är nice. Snart ska jag umgås lite med Josse och Stina, finfint!
 

Trötter

Har varit ultramegasuperdupertrött idag. Som om jag hade varit vaken i ett helt dygn minst, för det var knappt att jag kunde hålla ögonen öppna. Nu ska jag mysa ner mig med en B&J framför Nowhere Boy, som jag av någon anledning inte sett än.

Lördag

Gårkvällen spenderades med klassen hos William. Det blev burträskbingo, lyxshake och mycket natthumor (framför allt den här och den här videon, haha alltså dör seriöst). Himla fint.
 
Idag låg jag ute i solen en stund, men blev efter en stund arg på molnen som bara var i vägen. Molnen tycks växa sig större och större när de är mitt framför solen, enbart för att jävlas. Lovar att det är så.
Här var det ju dock sol, men ändå.

Torsdag

I början av dagen kände jag ungefär så här:
eftersom det var mattenationella idag. Hela dagen, dessutom.
 
Dagen blev mycket bättre när jag fick veta att det var billigt godis på Maxi (mitt andra hem ju). Gött.

Kjol, skor och bajs

Idag har jag skaffat mig något väldigt otippat, nämligen en kjol. Och inte vilken kjol som helst, utan en rosa (eller snarare typ neon-korallig). Otippat, som sagt. Den ser ut så här:
och den kostar föga 99 riksdaler. (HAHAHA kolla fingrarna till höger... Vad i helvete, så ser de ju inte ut? Eller?)
 
Igår köpte jag nya löparskor. Har varit i stort behov av ett par länge eftersom jag fick sådan sjuk jäkla skoskav av de förra. Var ute och provsprang på kvällen, och gissa vad jag märkte när jag kom in?
Jo, då hade jag alltså trampat i hundbajs. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Nya skor och det första jag gör är att trampa i bajs?! Okej då. Ska typ bajsa tillbaka på hunden.

Tjoho äntligen måndag

...said no one ever.

Den här veckans fredag- och lördagkvällar har varit väldigt trevliga och jag har återsett ett gäng "gamla" kompisar, sådana som jag inte träffat på länge.

I fredags blev det mys framför elden med några från konfagruppen. Vi sågs jätteofta förut ju, men nu hade vi inte träffats på länge, så det var kul.
Igår blev det lite schlager, lite Arrow och mycket Ace Ventura (bästa!) med Jojjo, Stina, Johan och Max. De två sistnämnda hade jag inte träffat på typ tusen år, så det var dags nu.

Idag (igår?) har jag sovit för länge, pluggat för lite och snapchattat alldeles lagom mycket.

Vill ba käka opp sommarn

Goväder idag också. Blir så himla lycklig. Har legat ute och läst, åkt inlines (satan i helvetet så svettigt) och hittat min shortsdress. Älskar den.

 
 

Skiner ikapp med solen

Är glad nå så jävulskt idag. Bortsett från kemiprovet (förlåt för att jag tjatar så mycket) har den här dagen varit helt perfekt. Varmt, soligt och somrigt väder tillsammans med sovmorgon och årets första dopp kan ju inte bli fel.
 
Efter kemiprovet och en sväng på Ica drog jag plus några fina klasskompisar till Falkträsket för bad och umgänge. Det var iskallt i vattnet och jag frös ända in i skelettet ungefär, men det var ändå mysigt där.
 
Ahhh, alltså ser ni sommaren i denna bild eller?!?!?!

FaVvOäMNet

Började helt seriöst skratta när jag såg hur snyggt jag skrev i början av ettan...
Fysikalisk FÖRÄNDRING ska det givetvis stå. Inte förening. Jag var kanske inte så perfekt ändå.
 
Nu ser jag inte vad jag själv skriver.

The queen of skavsår

Nu har jag haft långhelg i några dagar. Det var varit väldigt skönt och välbehövligt. Har förlorat några timmar sömn flera nätter i rad, men det var lätt värt det då jag har haft jätteroligt.
 
Tyvärr bestämde sig solen för att inte komma fram förrän idag när jag verkligen måste plugga. Regn hela långhelgen, sedan sol just idag? Kul. Tog i alla fall ut kemiboken och datorn så jag kunde plugga ute ändå. Det var galet varmt. Nu har jag Skellefteås snyggaste bränna också. Brun på magen, men ett vitt streck vid vecket man får när man sitter. Man ser tydligt var på benen jag hade datorn också. Det är skitsnyggt, jag lovar.
 
Igår var jag ute och sprang i regnet. FY FAN. Skavsårshelvete säger jag bara. Det gör fortfarande ont och dunkar typ, hjälp?
Idag är det ett år sedan vi påbörjade vår resa till Frankrike!

Grattis Mirja!

Ett stort grattis till Mirja som fyller år idag!

Det är så himla bra när familjemedlemmar fyller år, för då får man massor av god mat. Idag blev det till exempel middag på Allstar och snövitstårta till frukost.

En matig helg är en bra helg

Söndag. Vakna för sent, trycka gårdagens pizza plus kvarbliven Half Baked-glass och chips på det. (Chips efteråt, alltså. Inte ovanpå glassen.) Helgens matvanor har varit de värsta på länge, men jag har bestämt mig för att det inte ska spela så stor roll. Förutom att äta så har jag slagit in presenter till Mirja som blir fjortis på tisdag. 
 
Annars har jag varit och tränat och varit arg för att mina föräldrar tycker att det är en jättebra idé att börja odla potatis i en stor låda mitt på gården. Då undrar man ju liksom VARFÖR? Alltså mitt på gården? Dafuq?
 
 Förövrigt så har helgen varit väldigt mysig. I fredags blev det grillning hos Brettschneiders och det var mycket trevligt. Igår åt jag godis med Stina, också trevligt!
 

En bättre torsdag

Av någon mystisk anledning älskar jag den här dagen. Till och med lektionerna har varit okej, och då hade vi ändå alla mina hatlektioner. Anledningarna är oklara, men en kan ju vara att jag har fått sommarjobb! I juni får ni komma och fika på Tuvan, för då är jag där.
 
En dålig sak är att vi har engelskanationella imorgon. Mina engelskakunskaper kan tyvärr liknas vid en exponentialfunktion med negativ x²-term. Var uppe vid vertex på högstadiet och nu är jag tillbaka på nollstället där jag var i typ femman, känns det som i alla fall. (Naturskadad) (Förväntar mig inte att ni ska förstå det där)
 

Första maj

Hade en sjukt rolig gårkväll med många från klassen plus Jojjo och Stina. Vi var hos Denise största delen av kvällen och natten. Mycket sömn blev det dock inte, så lite av det har jag tagit igen nu på eftermiddagen.
 
Innan middagen var jag så galet hungrig att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Sen åt vi grillat och det var det underbaraste, mhmm. Nu ska jag skriva lite på en svenskauppgift medan jag äter glass och dricker kaffe (hej ilningar i tänderna).
 
Bild från Taizé. Den här månaden är det ett helt år sedan resan!