2012 - första kvartalet

Januari: Var redan less på vintern, men ändå glad och när jag kollar igenom mitt arkiv så verkar jag ha varit taggad på livet och road av mig själv. Jag bakade kakor, fotade med min nya kamera samt skaffade gymkort och pojkvän.

Februari: En sådan där månad som "bara är där". Lite mer drama än vanligt löste sig med glass, en sorglig film och bästa vännerna. Skrev nationella i svenska. Gjorde om i mitt rum och fick därför dela på tv-rummet med Mirja. Var inte forever alone på Alla Hjärtans Dag (!).

Mars: Hade sportlov. DM i cheerleading var i Skellefteå. De nationella proven fortsatte. Jag slingade håret (så här efteråt tycker jag att det var hur fult som helst på mig). Sov ute i skogen på nattäventyret, såg Hungerspelen, blev ledare för miniorerna och hade tacokväll med tjejerna från 9C. 


Julklappar

Det här är det mesta av det jag fick i julklapp. Älskar att se vad andra fick så jag tänkte visa mitt också. På julafton fick jag mest pengar och även idag när vi öppnade resten fick jag lite, så nu är jag rik och det känns bra. Det lär dock vara borta inom typ en månad, ska köpa träningsskor och är shoppingsugen haha.

Julafton 2012

Här är några bilder från måndagens festligheter som höll hus hos kusinerna.

Mirjikorva

Mellandagsreashopping kan vara väldigt varmt och trångt om man befinner sig i en storstad. Dog typ pga jättevarmt, men fick ändå med mig några plagg hem; dansbyxor, T-shirt, svart stickad tröja och träningstights.

Juldagen

Så var julafton över igen. Fick inte så många julklappar idag, det mesta får jag när vi kommer hem eller i pengaform. Har tryckt massa julgodis och haft snöbollskrig mot kusinerna. Nu regnar det dock och snön är på väg bort.

God Jul!

Älskar julafton. Ska snart till kusinerna för att se Kalle, äta ris à la malta och öppna julklappar. Taggaaaa

Dan före dopparedan

Tåget var i tid och snart är det julafton. Till och med lite snö har fallit idag.

22 december

PLL-maratonet var jättemysigt och jag är så taggad på att det ska börja om snart igen! Nu äter jag pepparkaka och packar.

Jullov och PLL-maraton

Äntligen lov! Detta firades inte på någon speciellt sätt, jag tränade med Josse och Stina efter skolan och nu väntar jag på mat. Är så jävla hungrig.

När jag har fått i mig lite middag ska jag och Mirja bege oss mot Sjungande för PLL-maraton med Sofia och Stina. Blir nog trevligt. Imorgon måste jag packa, vi åker nämligen till Göteborg på kvällen!
Två mysiga bilder från i somras.

20 december

Idag har det varit en fin dag. Fysikprovet är gjort, vi fick tillbaka mattenationella och resultatet var helt okej, jag fikade på stan och en massa andra trevliga saker har hänt. Pizza till middag får jag ju inte glömma. På kvällen var jag hos Josse och bland annat taggade julen. Fyra dagar kvar nu!!! Ermahgerd. Tre om en kvart.

På tal om en kvart: då är det domedagen 21 december 2012. Ännu mer ermahgerd på det. Ska fan inte vara inne på Facebook på hela dagen... Kommer vara jobbigaste någonsin ju. Värre än 12/12/12.

Omnomnom

Dagens matintag har till stor del bestått av sådant här: (@linawaa's insta-bild!)

Träning och fysikplugg på det.

Måndag (snälla låt den här veckan gå fort)

Dagen har i stort varit bra. Skola på dagen och chokladbollsbak med Jesper på kvällen.

Tredje advent

Har varit så jävla duktig och städat idag. Till och med DAMMTORKADE gjorde jag. Herremingud var tråkigt det var. Nu ska jag inte städa förrän typ sommarlovet. 

På kvällen for jag på cheerleadinguppvisning där jag träffade Josse och Stina. Alla var himla duktiga och de sålde gott fika. Sedan var jag och Stina med på ett julpass på Friskis. När jag var hemkommen åt jag risgrynsgröt och julpyntade. JULSTÄMNINGEN ÄR PÅ TOPP! Är lite taggad på skolan nu för att det ju är sista veckan. DÖR så skönt.
(Julpyntsbilder får ni vare sig ni vill eller inte imorgon. Är för lat för att lägga upp dem nu.)

Lördag

Började dagen med gårdagens godis och fortsatte den med en tur till stan. Klippte håret och kollade efter julklappar utan större framgång. Nu ska jag städa mitt rum, något jag inte gjort på flera månader och jag har verkligen gruvat mig inför det.

Lucia

Åh vad lucia är mysigt. Jag tycker att det är lite synd att det inte var något luciatåg på balder idag. Men lussebullar har i alla fall ätits! Vi hade lång lunch och då kombinerade vi lussebullarna med Subway-mackor.
Nyss bakade jag, Josse och Stina chokladbollar, mys.

Ni har säkert sett det här eventet på Facebook "Trygg utan garderob". Det var en himla fin idé måste jag säga! Känner hur jag har börjat bli mycket mer engagerad i sådant nu för tiden. Skrev värsta uppsatsen på svenskan som handlade om att vi människor måste lära oss att acceptera varandra. Har ni inte sett eventet än tycker jag ni ska gå in och kolla!

Från förra årets lucia.

 

Luciatåg

Har tittat på Jespers luciatåg. Jag minns mitt luciatåg i trean som igår och det var SJU år sedan? VART TAR ÅREN VÄGEN?

I alla fall, de var duktiga och sjöng starkt. Höll på att dö av skratt när Staffan stalledräng skulle sjungas. Kunde bara tänka på Sunes jul. Bästa.

Här har ni två bilder men de blev fula när jag laddat upp dem, åhhåhåh.
Jesper lyckades stå stilla för en bild!! Wow liksom.

Julklappar, prov och spinning

Idag har matteprov skrivits, cola druckits, julklappar inhandlats och slagits in, benen tränats i form av spinning och kesella ätits. Efter julklappsshoppingen tränade jag med Josse och Stina. Vi gjorde kanske inte så mycket som kan anses som träning, men det var trevligt. Sedan var det spinning, sjukt jobbigt och svettigt! Efter 20 minuter sa jag i halvdött tillstånd åt mig själv att aldrig vara med på ett spinningpass igen. Fast det kommer jag nog vara ändå.

Nu ligger jag och lyssnar på en podcast och äter vaniljkesella. Faaan så gott det är alltså.
Det här var inte idag, men ungefär så här såg det nog ut. Innan träningen alltså.

Vill inte

Ikväll ska jag och min glass krypa ihop på golvet framför matteboken. Känns jättesjukt att vi redan har räknat ut hela boken? Men så är det, och imorgon är det kursprov.

Ännu en söndag

Idag har det blivit pepparkaksbak, biobesök och träning. Är väldigt otaggad på morgondagen (förutom sovmorgonen!), vi har nämligen en fysiklektion samt fysik- och kemilabb. Dessutom måste jag plugga järnet när jag kommer hem, vi har mattenationella på tisdag. JAG ORKAR INTE. Vissa dagar är skolan verkligen frid och fröjd och inga läxor, prov eller inlämningar på jättelänge. Men ibland är det ju det. Matte, fysik och kemi på samma dag = inte bra kombination.
Älskar påsarna under ögonen♥

Fredag

Är så glad varje fredag för att det är just det; fredag. Ikväll ska jag träffa Stina och Jojjo och vi ska kriga oss till Maxi i snön. Just nu snöar det, men som tur är så är det inte lika kallt längre!

Wiho

Köpte en ny tröja efter skolan, världens mysigaste! Ska bo i den hela vintern.

Snäll

Roligaste idag var lätt musik-/dansuppvärmningen på idrotten. Så sjukt mycket roligare än på Norrhammar! Dessutom hade vi sovmorgon för första gången på jättelänge. Bra start på dagen. Biologi, matte och träning blev det sedan.

Imorgon har vi tyskaprov så nu har det pluggats glosor och grammatik så jag kan det som rinnande vatten i en porlande bäck en fin dag i april.

...Okej vafan hände där? Det är inte ens sant. Önskar bara att det var så.

Här ser ni hur snäll jag är. 50 kr till Cancerfonden när jag hade kunnat köpa massa godis istället.

Kallt

VAD HÄNDER MED VÄDRET?!?! Svinigt kallt och nu verkar det vara snöstorm igen. Vill gå i ide.

Ska istället måla naglarna och mysa ner mig i min fluffiga, mjuka och lila hoodie. Nästan som att gå i ide.

December



Mirjis köpte gingerchoklad till mig igår, hur god som helst!

HELT SJUKT vad det snöar idag. Ser ut som att det har snöat i en hel månad, sedan är det typ ett dygn. Just nu är det hur mysigt som helst, taggar dessutom julen till tusen! Har börjat julpynta lite smått.

Om bara några veckor lär jag dock hata snön och kylan, eller vintern i största allmänhet. Det är kul typ fram till jul, inte sen...