Ajfån

Har blivit ägare av en ny dator och en iPhone idag. Åh det är som julafton några månader tidigt!


Datorer!


Sitter på skolan och har rast, och vi fick nyss våra datorer! Så nu är vi datanördar hela högen och facebookar och letar webbkameran. Torsdagar är så jäkla jobbiga med fysik, kemi och matte TVÅ GÅNGER... Men nu blev det lite roligare i alla fall haha.

Onsdag

Har varit en rätt vanlig dag på skolan, och imorgon ska vi få våra datorer! Ingen aning om vilka det blir, det cirkulerades ju om att naturarna skulle få iPads men det verkar inte bli så.
Annars då? Jag har fått busskort även om jag egentligen inte skulle det, så det klagar jag inte på! Och efter skolan gick jag runt på stan och köpte en vanlig vit skjorta. Sedan lagade jag mat och räknade matte och jag fattar typ inget. Skulle göra bort tyskan nu också men Google Translate laggar så då går det ju inte haha.

Muffins

Det blidde muffins till slut. Väldigt goda sådana.

Mysig kväll och blåa bär

Hade en jättemysig gårkväll, grillade med bästa delar av konfagruppen. Det är över ett år sedan som konfatiden var, vi ses fortfarande ibland haha. Men det var i alla fall mysigt. 
Idag vaknade jag vid tio och efter det åt jag upp gårdagens godis och plockade blåbär med Mirja. Tänkte baka blåbärsmuffins men vi hade inga ägg hemma. Ni ba ok.

Idag har jag:

fått en hel hög med läxor (och överlevt första skolveckan!!)


gått omkring i en mysig tröja


samt köpt godis och loka. Åh så jävla gott, känner mest för att ligga i sängen hela helgen och dö och sova och äta godiset.
 

Edda

Efter skolan for jag till ica och köpte yoghurt, frukt och choklad, haha var jättehungrig och jag skulle träna. Köpte tremånaderskort på Edda och simmade ett litet tag. Haha köpte en sån där simmössa också, skitful och kostade en tjuga. Tänkte bara att då blir håret inte fullt lika slitet. Men mina ögon är helt röda och det här är typ jag just nu:

Onsdag

Idag började vi 10.25 och vid den tiden hade jag gärna börjat varje dag. Imorgon börjar vi halv nio för första gången och så kommer det fortsätta. Jag kommer verkligen inte tycka om torsdagar - fysik, matte två gånger och lång dag. Imorgon är det dessutom blodpudding till lunch.
Har varit ute och rört på mig lite nu på kvällen och nu sitter jag nyduschad och tittar på tv.

Dag två

Så var andra skoldagen också över. Nu kan jag de flesta namn i klassen och vi har fått träffa några fler lärare. Vi fick några böcker och en miniräknare, hahaha alltså ni ska se den! Eller mini ska man nog inte kalla den, den är jättestor och typ hur high-tech som helst med touch och färg och anteckningar och massa annat. Håller på att ladda den nu. Efter skolan gick jag och några tjejer från klassen på stan och köpte några block och sånt som kan behövas.

NA1C

Första skoldagen gick bra och jag är nöjd med min klass. Var ändå glad och lugn hela dagen tills de började räkna upp alla kurser och lektioner som vi ska ha, då fick jag lite smått panik. Så himla mycket plugg det kommer bli... När vi hade slutat gick vi och fikade på Lilla Mari. Åt typ världens godaste chokladmuffin.
Ikväll ska jag vara med Josse och Stina innan en förhoppningsvis tidig kväll och sen får vi se vad morgondagens skoldag har att erbjuda!

Gymnasiet

Jag börjar alltså gymnasiet imorgon. Har ingen aning om hur jag ska reagera när jag tänker på det men jag känner mig ändå taggad. Det är ju natur jag ska gå, så den där meningen lär jag ju ångra en bit in på höstterminen. Jag har i stort sett ingen koll på vilka klasskompisar jag får, det är faktiskt nästan inget jag vet än. Men det ska ändå bli kul att börja om igen! På sommaren sover man bara bort hela dagarna, äter allt man ser, tränar inte ofta osv. När man går i skolan tar man liksom tag i sitt liv mer om ni fattar vad jag menar haha. Synd bara att jag är så jäkla morgontrött, tar mig knappt upp vissa dagar. Menmenmen som om det inte vore nog med vuxenpoäng, jag har börjat dricka kaffe! Det kanske kan få mig lite piggare i alla fall.
 

Ni som har sett på tv hos mig vet att tv:n vi har haft här uppe är på typ 20 tum och sämst. Men vet ni vad?! Vi har fått en ny tv nu! Jag behöver inte vara mobbad längre!! Tjoho! Haha nej men vi fick en tv av Moa och Hannah idag och nu ska jag börja se på tv mer. Så ni vet.
Lyckades fånga värsta bitch please-ansiktet :o

Choklad med salt

Idag skulle jag och Jossep egenligen fara iväg till Umeå, men det blev tyvärr uppskjutet. Istället har jag gått runt på stan här hemma. Köpte en till ljusslinga, en mysig tröja, underkläder och choklad! Köpte den med havssalt som jag alltid har trott varit äcklig men ändå velat prova. Den var god!

Fick en kommentar på ett tidigare inlägg och jag måste bara säga att jag har inget emot feta och jag har inte direkt tagit bilden själv och ba "åh perfekt tillfälle, där har vi en mage som ska hängas ut på bloggen!", googlade liksom på fat och tog en passande bild haha. Min familj har typ den humorn, alltid massa tjockisskämt. Men det är typ för att vi känner igen oss själva i det, för vi äter seriöst hur mycket som helst. Så varsågod att "hänga ut" mig och säga att jag är tjock! :) Fett värt det om man får äta.

Solsolsol

Igår var det tydligen fint väder för när jag sa att jag nästan inte hade varit ute på hela dagen fick mina vänner typ en chock. Så jag blev liksom lite tvungen att vara ute idag. Har legat ute på baksidan och svettats och stekts. Lite senare for vi och köpte glass och satt och pratade. Efter det kom jag hem till ett ostädat rum (som nu är nästan helt städat) och grillat (som är uppätet nu).
Nu ska jag fara till Stina, och för att detta inte ska bli ett helt bildlöst inlägg får ni två bilder från 2010 haha.

Mitt rum

Gjorde ju om i mitt rum i vintras, och sedan dess har jag sagt "hehe jag vet att det är lite tomt på väggarna, men snart ska jag fixa lite tavlor och sånt som ska hänga där" till alla som sett det. Detta "snart" är tydligen den här veckan. Nu har jag några tavlor uppe och har fixat en STOR kvadratisk anslagstavla på 1x1 meter som jag har slagit in i tapet.

Här har jag lite tapet bakom ramen, sedan ståltråd tvärs över ramen som jag hängt smycken på.

Köpte en stor skiva av något slag som man kan trycka in häftstift i, slog in i tapet (båda mina syskon: "alltså det där måste vara det fulaste mönstret jag sett..", men jag gillar det), samma som jag har i ramen ovanför. Det är ojämnt i skarvarna men det var för jobbigt att få mönstret att passa perfekt ihop så det får vara såhär nu. Kan ju alltid täcka över med en massa bilder! Ska hänga upp den på väggen sen också såklart.
Visar hela rummet när det är klart. Jag HATAR att städa men det lär ju vara dags snart, jag skäms typ när någon ser det..

Gårdagen

Igår badade vi i falkträsket, kallt men ändå härligt. På kvällen tog vi mopparna till Max och satt där och pratade och drack lyxshake. Sen for vi till hemmakväll, kom dit typ tre minuter efter att de hade stängt haha. Så då fick vi för oss att köra upp i parkeringshuset ovanför, så det gjorde vi. Man såg typ hela Skellefteå. Efter det blev det Ica och hem till Stina.

Boviken

Jag tänkte liksom att sommaren i stort sett var över nu, men tydligen inte. Fint väder både igår och idag blev det. Har varit och badat båda dagarna - igår i falkan och idag i boviken. Mys.

Waist of chips

Waste of chips

Vem fan har gjort detta?

Piteå

Var bara tvungen att ta bort våra ansikten, båda gjorde typ konstigaste minerna jag sett, haha. Men vi köpte stora tekoppar som knappt gick att bära om man hade te i dem.
Igår gick vi omkring och shoppade lite, lite av det jag köpte ser ni ovan (linnet blev skrynkligt i väskan..) (köpte även godis för åttio kronor som snart är slut..), och käkade kinamat, idag har vi varit och badat.

Piteå med Sofia

Tänkte först skriva "som rubriken säger" men sen kom jag på att rubriker för det allra mesta ju inte pratar. Så ja, som det står i rubriken då. Åker iväg imorgon och kommer hem på söndag.

Hej.

Den här kvällen har varit ganska tråkig. Har nördat datorn och nu finns det inte mycket kvar att göra, har läst alla bloggar, det jag missat på 9gag och kollat lite youtube. Tänkte faktiskt se på tv (coolt att det kommer från mig), men inte ens det kunde jag göra. Blev bortkörd av Mirja som skulle ha filmmaraton..
Tänkte på dig Mirja när jag såg den här bilden.

Glass är gott

Ikväll hittar ni mig instängd i mitt rum med ett paket glass. Ensam? Nejdå. Inte alls.

Nyklippt.

Jag känner verkligen hur min blogg bara blir tråkigare och tråkigare. Idag har jag klippt håret, och det är så där kort och platt som det bara är efter man har varit hos frisören. När man ska borsta håret sen så fortsätter man liksom även om håret tar slut mitt i allt haha.

Förresten ville jag också säga att jag gärna skulle ha stannat i Göteborg ett tag till, för nu är det ju Way Out West! Hade gärna viljat se Bon Iver.

Hägnan

Har varit i Norrbotten hela helgen och måndag. På söndagen for vi med farmor till Hägnan och fikade och gick runt. Måste säga att det var väldigt likt lanthandeln i Skellefteå där jag sommarjobbade. Igår badade vi i Luleå och bakade blåbärsbulla hos farfar. Mys.
 

Dagens outfit

Boden och Luleå

Är alldeles strax på väg till Boden. Imorgon åker vi vidare till Luleå. Hörs när jag kommer hem.
 
Fin i håret va?!?!?!

Hagel, regn och åska

Sov sexton timmar i sträck när jag kom hem, sjukt! Igår var jag som halvtrött hela dagen så jag gjorde inte så mycket. Idag skulle jag skjutsa Josse till jobbet men försov mig haha... Imorgon har jag ställt massa alarm så då ska jag väl ta mig upp. Förresten så har det haglat hur mycket som helst här. Vi hade liksom hål i taket efter, haha.

Göteborg med tjejerna