Har varit vaken i trettioen timmar nu. Ska sova lääänge, godnatt.

Arlanda

Sitter på Arlanda och har precis dygnat! Sov inget innan taxin kom vid fyratiden och jag har försökt sova lite på förmiddagen men utan framsteg. Jag bokade inte likadana biljetter som Josse, Jojjo och Stina så jag åkte bara till Stockholm med dem, de åkte vidare direkt medan jag får vänta till halv tre. Kul att vara på Arlanda själv i typ sju timmar.. Okej jo det är typ kul. Nu har jag i alla fall köpt lite lunch och en tidning, hörs sen.

Sista dagen i Göteborg

Kvart i fyra kommer taxin hit och tar oss till Landvetter, sedan åker vi hem! Har varit här i mer än två veckor nu så jag saknar min säng och mitt rum. Men har haft det skitkul här, speciellt nu de senaste dagarna! Nyss drack vi kaffe för att hålla oss vakna lite bättre, och jag tyckte det var gott?! Vad händer liksom. Tidigare idag var vi inne i stan och käkade middag och sedan gick vi till en godisaffär och köpte nästan hela sortimentet. Typ i alla fall. Nu ser vi på OS och några sover. Hörs imorgon om jag inte är allt för trött.

Hej

Haha inte bra uppdatering, vet. Men har haft några roliga dagar här i Göteborg med tjejerna!

!!!

Just nu sitter de här tjejerna på flygplanet på väg hit! Jag är så taggad!!!

Aspen

Okej sista bilden hade inget alls med Aspen att göra. Men det var min frukost i alla fall. Så ni vet. För ni vill veta.

Hälsningar från ett jävligt varmt Danmark

ROSOR ÄR RÖDA, TROSOR ÄR BLÅ, MEN NU SITTER JAG HÄR UTAN DOM PÅ. //Mirja
 

Indianbyxor

Haha älskar mina nya byxor, så luftiga och sköna! Blir dock mobbad av mina familjemedlemmar för dem. Inte schnela.

Legoland

Under två dagar har vi nu gått omkring på Legoland. Stått i kö och svettats som jag vet inte vad. Otroligt jäkla mycket folk och otroligt jäkla varmt också. Kvällarna är mysigare. Badar i poolen, käkar något gott och läser böcker. Blev helt utmattad av värmen så jag känner för att bara sova sova sova. Glada innan värmen.

Danmark

Framme i Danmark. Blir en lugn kväll och snart ska vi ta ett dopp i poolen.

Färjan

Trycker muffins och mjukglass och dricker te och juice på danmarksfärjan. Älska frukostbuffé.

Danmark

Alldeles för tidigt imorgon åker vi till Danmark och kommer inte tillbaka förrän på onsdag. Nu tänkte jag gå ut och röra på mig lite, för ni vet hur det är hos mor- och farföräldrar... Efterrätt efter varje måltid, fika, mer fika, och lite godis på det! På tal om ingenting, kolla vad jag hittade i en gammal bokhylla här!

Living on the edge

Tråkigt

Vi har varit på flygplansmuseum. Ungefär så här kul tyckte jag att det var:

Ser ni så in action jag ser ut att vara?!?!?!?!?!

Morfar och bror min tycker dock att sådant här är spännande...

En vecka kvar!

Vet ni vad som händer om en vecka? Då kommer dessa brudar ner till Göteborg och gör mig sällskap! Är så taggad. Vi tänkte bo inne i Göteborg på hotell men allt var fullbokat redan i april på grund av konserten som är den helgen, så vi bor här istället. Men när de kommer hit ska vi shoppa, gå på Liseberg och ha det skitkul bara.

Oreos

Idag tar vi det bara lugnt, tänkte duscha men det är något fel på avloppet så det får skjutas upp och jag får gå runt med äckligt hår. Jag och Mirja tog en promenad till Ica för att köpa oreos. Har ni smakat de med choklad emellan? Om så inte är fallet, spring/cykla/gå till närmaste Ica/Konsum/annan mataffär och införskaffa dem genast!

Liseberg

Har vandrat omkring på Liseberg hela dagen, och åh vad jag älskar det stället. Åkte nya Atmosfear som inte alls var så läskig, käkade massa glass i B&J-baren, träffade på Marcelo och Annica och åkte massa andra saker också! Alltså åh jag blir verkligen som ett litet barn på julafton när jag vandrar runt på Liseberg.

Alingsås

Klockan sju imorse blev vi väckta av mormor för att fara in till Alingsås för lite shopping och fika. Min räkmacka var otroligt jäkla god. Efter det for vi till Stamsjön och badade. Kallt men härligt. Okej vem försöker jag lura? Enbart kallt.

Tack morfar

Fick nyss en väldigt försenad konfapresent av morfar, men vi ses ju inte så ofta. Ett armband av silver där han har satt ihop alla ringarna för hand.

Framme!

Nu är vi framme! Kom fram vid middagstid efter två dagars bilresande. Ikväll har jag hängt med mina tremänningar från San Diego, vi kollade på cinnamon challenge på youtube och åt tårta typ. De far härifrån imorgon så det var kul att hinna träffa dem.

Jävla Gävle

Har åkt bil större delen av dagen. Nu är vi i Gävle, käkade middag här och gick omkring lite på kvällen. Imorgon åker vi vidare till västkusten! 

Mot Göteborg

Efter en natt ute i skogen har jag packat och fixat en massa grejer, imorgon åker vi nämligen till Göteborg. Ska åka bil, inte så farligt eftersom jag är härdad efter bussresan till Frankrike plus att jag har laddat upp med godis, böcker och musik. Kommer blogga lite ibland tror jag, blogg.se-appen funkar nu och har blivit mycket bättre!

...

Man ba såg jag verkligen ut så

Myyys

Gårdagen/natten var typ världens mysigaste. Ville bara säga det. Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och ska alldeles snart sova, är jättetrött.

Picasso

Hej

Sista jobbdagen!

Det har varit otroligt jäkla varmt idag, hade gärna farit någonstans för att bada, men jag jobbade ju. Det var sista dagen idag och jag fick välja några saker att ta med mig hem! Jag tog en kakburk, lavendeltvål och handkräm (inslaget i jättemycket bubbelplast!). Har haft det himla bra på jobbet och jag är glad att jag fick just det, men det ska ändå bli skönt att vara ledig. En grej som inte är så kul är att jag glömde min mobil på lanthandeln...

Nu har jag precis ätit grillat till middag, alltid gott. Och just det, vill ni mig något är det bara att skriva på ansiktsboken istället för att smsa!

-

A8Ua5j on Make A Gif, Animated Gifs

-

 

Kvällarna i Frankrike

Två jobbdagar kvar

Igår var jag och körde discgolf för första gången, gick som förväntat inte så bra. Var där med Josse, Jojjo, Max och Johan och de var typ tusen gånger bättre än mig. Plus att det var otroligt mycket mygg så blev halvt uppäten. Trots det var det faktiskt ganska kul.

Idag har jag jobbat (bara två dagar kvar nu!) och gått omkring i affärer lite och varit med vänner.

På tal om ingenting så får ni en bild från Frankrike. Lägger upp några fler alldeles snart!