25 januari

Att det är lördag är ingen ursäkt för att slippa ha fysik- och biologilabb. Eller ja, så tänkte ju våra lärare i alla fall. Så idag har jag varit på skolan och det var helt okej för att man fick godis. Efteråt köpte jag ännu mer som jag nu ätit framför de sista sidorna av 50 Shades of Grey. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om den boken, men man fastnar verkligen och det är svårt att sluta läsa. Är ledig på måndag som kompensation för detta och det känns helt okej!
 
Nu ska jag ba chillaaaa för första gången den här veckan. Ska chilla ända tills jag måste plugga igen, vilket är typ nu egentligen men jag sparar det tills imorgon. #lode
Första selfien på länge faktiskt. Minns i typ åttan när jag hade en bild på mig själv i varje inlägg, goa tider det.

Jahapp

Tränade varje dag i veckan trots halsont. Igår blev det värre och jag har väl mig själv att skylla. Virusinfektion alternativt halsfluss. Kunde knappt äta upp min kladdkaka ens, då är det illa :'(
   Igår tog jag det bara lugnt när jag hade kommit hem från William. Såg Forrest Gump, och jag vet inte hur jag har lyckats med att inte se den tidigare? Den var bra i alla fall. Lite senare dammade jag av mina pennor och ritade hjärtat här nedanför.
 

2013

Då kör vi på en liten sådan här sammanfattning då. Lite sen kanske, men äh jajajja.
 
Januari: Åkte till Piteå över dagen med Josse och Stina. Gick på bio flera gånger. Hade fullt upp i skolan. Tränade. Tröstshoppade pga tillfällig depression efter labblektionerna.
 
Februari: Minns inte ens nästan vad jag gjorde den månaden? Typ åkte slalom, pluggade, tränade och fikade. Alla hjärtans dag firades med cupcakes och godis. (Som ingen mindre än mamma köpte åt mig. Romantiskt.)
 
Mars: Hade sportlov då jag för en gångs skull var lite sportig. Åkte slalom, längdskidor och gymmade. Lagade tacomiddag med Jojjo och Stina. Höll tal om choklad. USA-resan bokades.
 
April: Äntligen började det hända något! Påskafton spenderades i skidbacken med familjen Johansson. Vi åkte vilse och började fundera på om helikopterräddning var vår enda utväg. (Det var det inte.) Tog fram moppen. Var på pajkalas hos Cissi. Valborgs hos Denise var en riktigt kul kväll då man fick se delar av klassen ur en helt annan vinkel, hehe.
 
Maj: Det började bli sommarväder och riktigt varmt. Maj var en så himla bra månad, kanske årets bästa? Badade, solade, gjorde bort årets sista prov och besteg Bureberget. Den sista maj gick jag och William och blev ett par.
 
Juni: Också en härlig månad. Bakade en jäkla massa tårtor till sommarkalaset som ägde rum just efter skolavslutningen. Hängde med nya pojkvännen. Gjorde baconmackor och chokladbollar i mängder på Tuvagården. Firade midsommar. Såg bästa Håkan på Stadsfesten.
 
Juli: När jag hade slutat jobba hade jag äntligen tid att göra lite mer somriga saker. En kväll var vi ett gäng som tog mopparna ut till Furuögrund där vi åkte wakeboard och spelade barkemo, minigolf och kortspel. Dagen efter badade vi och solade på klipporna. Typ den idylliska sommardagen. 
   I slutet av månaden åkte jag och Stina till Piteå på PDOL. Mycket händelserik helg som borde göras om i sommar!
 
Augusti: Shoppade (hade ju fått lön lol). Var i Haparanda och åt godis och gick på IKEA. Kollade på Prison Break. Skolan började om och det var lite mysigt till en början.
 
September: Umgicks med klasskompisar eller tjejerna på helgerna och pluggade på vardagarna. Bakade cupcakes inför min egen födelsedag.
 
Oktober: Blev beroende av Breaking Bad och i slutet av månaden var det äntligen dags för USA-resan! Den blev inte en besvikelse, vill jag lova. Typ det bästa jag varit med om ju. Shoppa och äta hamburgare = min grej.
 
November: Var i USA i början av månaden. Hade det som tidigare nämnt mycket bra. När jag kom hem var jag förvirrad, jetlaggad och glad att träffa en saknad William.
 
December: Det började bli jul (trots brist på snö) och jag gick på skyltsöndag, handlade julklappar, pyntade och allt som hör julen till. Hade två fysiknationella, bajs på det. Firade jul hemma med släkt och familj. Det snöade på både julafton och nyårsafton, slump??!?! Kanske, kanske inte. Fick en vit jul trots allt, även om det smält bort nu.