Jobblördag

Jobbade idag trots att det är lördag. Satt och vaktade kågegården och pratade med de som kom dit. Sedan fick jag fika såklart! Gillar mitt jobb. Cyklade dit och hem i motvind och regn, var helt slut efter.

Natur till hösten

Nu har jag precis tackat ja till en plats på natur. Så där kommer ni hitta mig till hösten!

Stadsfesten

Idag blev det jobb och sedan stadsfesten ett tag. Efter det for vi till Stina och var där resten av kvällen. När jag kom hem åt jag cookiedoughglass (♥!!!) och snart blir det duschen och sedan sängen.

Onsdag

Idag på jobbet har jag förpackat brända mandlar i strutar, det var hur mycket som helst och tog hela dagen. Jag proppade frysen full med glass också. Ikväll blir det bara att umgås med mina vänner och sedan blir det jobb igen imorgon.

Tre fina bilder

 

Perfektion

Across the Universe är fan perfektion i en film.

Måndag

Var på jobbet idag igen, kul men jag var rätt otaggad. Har ont i hela kroppen nu, äter glass och hoppas att det blir bättre.

Boviken

Tänkte ju att det skulle vara lika bra väder idag som igår, och drog med Josse och Stina till Boviken för att bada. Det var tyvärr svinkallt och blåste, men det var ändå mysigt att sitta där ensamma på stranden på en filt, insvepta i våra handdukar. Vi badade inte kan jag ju säga. Nu på kvällen for vi på Maxi och köpte lite lunchmat till våra dagar på jobbet och sedan såg vi film.
Här får ni en fin bild med tjejerna från klassen. Kommer sakna er!

"Hej alla barn, följ med mig in i bilen så får ni godis..."

Midsommardagen

Åh vad jag tycker om både dagens och gårdagens väder. Idag har jag solat med Stina, vi köpte även jordgubbar, mango och godis och åt det och drack iste. Sommaren när den är som bäst.

The typical midsommarfirandet

Har firat midsommar i Bonnstan som alltid, sedan var vi hos Sofia och Stina och åt god mat, spelade brännboll och kubb och hade det bra. Dessutom var det fint väder, ganska sällsynt på midsommar.

Fika

Ursäkta alla dessa fikabilder.. men det är väl typ det jag gör på dagarna. Jobbar och fikar. Idag har jag torkat bord, plockat disk, dammsugit, ställt fram kakor, vaktat kågegården osv. Och fikat såklart. For till miniorernas avslutning nästan direkt när jag kom hem, där bjöds det också på fika i massor.

Härligt sommarjobb

70

Jesper

Idag fyller lillebror nio år, jag tror typ fortfarande att han är fem... När han får bestämma precis vilken restaurang som helst som vi ska käka på väljer han pizzerian bredvid mommes, så där har vi käkat middag haha.

Sommarjobb

Nu och tre veckor framöver kommer jag jobba på Lanthandeln på Nordanå, kom gärna förbi och fika! Älskar hur mysigt det är där inne, och ute också för den delen, vädret idag var ju hur bra som helst.
En liten utställning jag gick och kollade på.

Glassigt

Igår hade vi gäster och på kvällen satt jag och Mirja framför TVn och tryckte chips och dipp. Nyss blev det en tur till Bergsbyn för att köpa glass, så himla gott! Imorgon börjar jag sommarjobba, ska bli skönt att tjäna lite pengar.

Åtta år och fotograf

Har kollat igenom lite fler bilder från avslutningen nu, och kommit fram till att de bästa bilderna har faktiskt Jesper tagit!

Skolavslutningen

9C♥

Woopwoop!

Messy side braid

Så här har jag då sett ut idag. Från början var det klänning och lite rödare läppar också. Kolla noga nu när ni har chansen, för det är inte så ofta man ser mig i utvingad eyeliner och fläta. Såg fett missnöjd ut på bilden också men det är jag inte, har ju sommarlov snart förfan! Imorgon på morgonen bär det av till kyrkan.

Avslutningslunchen

Brännboll och bad

Elins bilder.
Dagen började med brännboll, ändå ganska kul. Fikapausen i alla fall. Blev attackerad av en jäkla massa knott, så kommer ha massa fina bett på skolavslutningen :):):) Sedan brände jag mig i solen, inbyggt rouge ju!! Trots betten och mina röda kinder så har det varit en fin dag. Sommar förfan. Livet leker!

Ära vare gud i höjden, denna har jag gjort i slöjden

Snyggshortsen är på och även denna fina munkjackan jag kämpat med hela terminen på slöjden. Borde jag inte bli designer eller nåt?!

Nytt

Detta blev några av dagens inköp. Var och en i klassen fick 740 kronor var, kändes jättebra med lite extra pengar. De är dock slut nu men det var ju som att få ett par Converse bara sådär. Köpte även en bikiniöverdel och nitar till mina shorts.
Idag var sista dagen med lektioner, inte så jobbiga idag då, men tänk att jag aldrig mer kommer ha en lektion på Norrhammarskolan. Skönt. Imorgon ska vi spela brännboll och bada, har köpt tuc till det!

Klassporträtt

Nu har jag suttit och läst igenom vad alla har skrivit i klassporträttet och åhåhååh jag vill inte att klassen ska splittras ju. Är nog lite taggad på ny klass på gymnasiet men den jag går ut med nu vill jag inte lämna. Allas bilder blev jättekonstiga så de har jag suttit och skrattat åt.
Intressen: Kladdkaka. Precis som det ska vara!

Cool_familj

Familjen fick för sig att åka och fiska idag. Jag och Mirja tyckte inte det lät så kul men följde med ändå. Vi powerwalkade lite istället och ja.. fikade. Pappa tycker hans hatt är jättefin så om ni vill göra honom glad så kan ni ju kommentera att han har jättebra smak när det gäller hattar.

En väldigt iögonfallande pinne

Ny hårfärg

Var less på mina slingor, så för några dagar sedan blev jag mörkhårig. Här är resultatet (har bara låtit håret självtorka, inte använt plattång eller något):

Ohmajgod så söta

Lek, Mariekex och Nalles blåa

Godnatt.

Choklad made this body

Igår bakade jag en jäkla massa saker, och enbart choklad hehe. Gick omkring med världens träningsvärk från boxpasset vi hade dagen innan med Peter, jobbigt men skitkul! På kvällen såg jag några skräckisar med brudarna, Johan och Karlberg. Idag har jag inga planer förutom miniorerna, känns lite jobbigt men det brukar vara kul.

Sleepless

Hejhejhej jag kan inte sova. Som tur är så är vi lediga imorgon, eller operation dagsverke är det och då ska jag bara baka lite och sedan ta igen lite sömn och sedan umgås med vänner!
Oyak.

Regn

I lördags var jag ledare för ett läger ute i en stuga i skogen. Trots det blöta och kalla vädret var det mysigt och kul! Vi sov alla sex ungdomsledare i ett kallt och blött tremannatält. Tältet hade typ sjunkit ihop när vi vaknade. Jag tror de flesta tyckte det var roligt att vara där, men ännu roligare att komma hem.

It's so fluffy I'm gonna die!

Efter en jobbig skolvecka är det äntligen fredag! Eller den har varit jobbig för mig i alla fall eftersom det är slutspurten och då gäller det att satsa allt. Tänkte ju få sova ut i helgen, men så blir det inte. Lördag-söndag ska jag vara ledare för ett läger, tror det kommer bli kul men hade behövt sömnen. Ikväll blir det mys med Stina. Vi har köpt fluff!!!