Sista september

Idag har jag sovit, tränat och ätit middag. Standard på söndagar. Jag och tjejerna satt en stund på max för lite lyxshake och catch-up. Nu ska jag återgå till mitt skypande och sedan försöka förstå fysiken. Fysik är svårt och tråkigt. Hejdå.
Bild från Göteborg, saknar det!

Lördag

True me på sista bilden.
Denna lördag har börjat bra med en lång sovmorgon, gårkvällens godis och 9gag-appen. Kvällen ska spenderas med mina vänner så det blir nog också toppen!

Goder kväller

Det har varit en väldigt trevlig kväll hos William med några från klassen. I och för sig är film och godis alltid en bra kombo. Det var kvällsöppet på stan och gick att fynda en massa så jag fyndade godis och en ring!

Jag och miniräknaren är äntligen återförenade

Har tagit mig igenom ännu en torsdag. Har chillat, bakat paj med Josse, sett film och skaffat Skype istället för att plugga matte. Yolo liksom. Nä skoja men jag är så himla dålig på att veta vad det är man ska plugga på när det gäller matte. Kan ju vara bra att kunna några lagar och så men annars vet jag inte. De tal som är i boken är ju liksom inte med på provet. Förresten så har jag hittat min miniräknare som jag trodde var borta, pjuuh!

Pluggeliplugg

Vi har kemiprov imorgon och jag är så himla otaggad. Har försökt läsa i två timmar och har kommit fem sidor framåt, det är typ roligare att stirra in i väggen, då och då kommer jag faktiskt på mig själv med att göra det.. Då förstår ni att det är tråkigt. Ibland ifrågasätter jag verkligen mitt gymnasieval men don't worry, jag byter inte! Även om vi har matteprov på fredag och fysikprov nästa vecka :-)))) Kul :-)))

Fjorton år sedan

Sweet 16

Åhhh jag är så glad idag! Bästa födelsedagen hittills, säger det varje år men de blir verkligen bara bättre och bättre. På skolan märkte jag att jättemånga hade randiga tröjor och tubhalsduk och när jag påpekade det så sa de bara "Ja ooojjj vilket sammanträffande hehehhehe" och till slut erkände de att de hade kommit överens om att klä sig så just idag, för att jag så ofta har på mig det. Det roliga var att just idag hade jag faktiskt också på mig det, hahaha... Blev även sjungen för på biologin. Söta vänner.
Annars har vi haft typ en jobbig lektion, fysik, men annars en väldigt chill skoldag för att vara natur. Svenskan var så jävla kul.
Nu ska jag bara sitta och vara glad och äta choklad hihihihi det rimmar! Okej nä ska nog gå nu innan jag tråkar ut er med mitt high on life-inlägg!
Några fina grejer jag fick imorse. Har ni sett en finare termos? Skulle inte tro det.

Cupcakes

Idag har jag befunnit mig i skogen för lite orienteringshjälp åt Mirja och i köket för att smeta på frosting på mina cupcakes. Just nu borde jag befinna mig framför fysik- eller kemiboken men det gör jag ju som ni förstår inte än. Ska ta itu med det snart. Men först måste jag bara få meddela er om att jag fyller år imorgon!!! Bästa dagen på året ju.

Bakning

(Det är kaos på mitt skrivbord. I hela mitt rum faktiskt.)
Idag har det blivit lite bakning, jag fyller ju år snart, i övermorgon faktiskt. Kan tyckas lite sorgligt att jag bakar åt mig själv men det är bara kul tycker jag. För några år sedan hade jag typ som dröm att öppna ett eget café och få baka dagarna i ända men så känner jag inte längre haha. Men tycker fortfarande det är mysigt! Och jag lovar att muffinsen var godare än den såg ut på bilden...

Willys ftw

I mina drömmar kan jag tydligen se in i framtiden. Minns ni det här inlägget jag skrev för typ två veckor sedan? Nu har drömmen blivit verklighet hehe, det var 29 kr/kg för godis på Willys. Coolt va. Gott i alla fall.

En del av kvällen har jag även spenderat på vårdcentralen för att ta en spruta. Gjorde inte alls lika ont som den förra.
Nu ska jag sitta och vara ledsen över att jag har sett klart pll. Hej så länge.

Fyfan va jag är bra.

Har gjort en massa skolarbete idag och dessutom varit på 360. Det var jättemycket folk men jag körde på ändå och det var jobbigt. Nu känner jag mig himla stolt över mig själv, trots att jag har kvar all fysik och bara gjort svenskan lite halvhjärtat sådär. Att gå natur och samtidigt försöka bli av med lite prestationsångest är ingen bra kombo.

Höst


Future model


Jag har bestämt mig för att satsa på en karriär som modell! Vad tror ni om det? Borde jag skicka de här bilderna till någon agentur?

Gårdagen

Jag och Josse tog bussen till Umeå igår, här har ni några bilder som jag lovade.Fikade på Café Göteborg. Åh vad gott och lyxigt det var! Vi åt en massa andra saker också, typ subway-mackor , cheeseburgare och godis, men det kändes inte lika fancy.
Bästa dikten någonsin. Vi skrev också en.

Josse blev en katt.



Det här var väl vad vi gjorde i korta drag. Vi gick även och handlade på Monki och Lagerhaus som vi inte har här hemma och promenerade över till Teg. En himla trevlig dag var det!

Umeå

Har vandrat omkring på Umeås gator idag. Fikat och shoppat har vi också hunnit med. Lägger ut massa fler bilder när jag är hemma igen!

Umeå nästa

Hade en himla rolig kväll igår med några från klassen. Om ungefär en timme bär det av mot Umeå!

Torsdag

Det var en rätt rolig skoldag idag, trots torsdagens dåliga schema (kommer förmodligen skriva och klaga på schemat varje torsdag, ni får stå ut med det), men det är klassen som gör allt mycket bättre. Imorgon ska vi tydligen ha High School Musical-maraton hos Alexandra, haha. Det värsta är ju att jag är taggad ändå.
 
Nu på kvällen har jag sprungit tills jag fått skavsår (krävs inte någon lång springtur för att det ska hända), det var jobbigt. Nu har jag precis duschat och ska se ett pll-avsnitt (är beroende) och sedan sova.


På tal om paj

 
 
Min klass har damp gånger tusen, har lämnat chatten för längesen, tur det. Typ tre personer skrev varje sekund igårkväll, jättekul :-)))) Det är ett evigt tjatande om paj också. Trots det tycker jag om dem.

Hallonpaj



Min blogg har typ börjat handla om mat, mer än vanligt alltså. Tänkte fara och fika med några från klassen men det blev inte av, vi gick och fyndade på secondhand istället. Hittade en tröja för en tjuga som jag ska börja använda så fort jag har tvättat den. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart koka nudlar.. mer mat.

Söt


Förutom skola har jag idag simmat, duschat, hittat en helt okej hemsida för webbkameran (hatar dock märket nere i hörnet), ätit middag och lite senare ska jag, Stina och Jojjo baka paj. Bra tisdag. Just det, åt på subway till lunch. Så ni vet liksom. Det var gott.

Söndag kväll


Har varit på bio ikväll och sett Brave, skulle egentligen inte dit eftersom jag inte är miniorledare längre, men jag fick fara ändå. Fick en merci-ask och det gjorde hela dagen mycket bättre! Ikväll hittar ni mig framför Pretty Little Liars med choklaaad och jag bjuder inte.

To die by your side is such a heavenly way to die

Dagens pluggmusik.

Godis, chips och cola.


Inatt drömde jag att de reade ut en massa godis på Willys, och då köpte jag asmycket. Precis när jag skulle äta allt vaknade jag. Det gav mig inspiration till att dissa maxi idag och köpa Willys-godis istället. Göttt

Just nu:


Ont i huvudet, myskläder, te, tvätta, hänga tvätt. Min lördag so far.

Calskrove

Hade en jättetrevlig kväll med några från klassen, har inte skrattat så mycket på länge!

Standard kemilektion



Uppochner dessutom. Vet inte varför.

Tisdag

Ikväll har jag varit på ledarutbildning, eller det var inte någon riktig utbildning direkt, mer info om de kommande gångerna. Plus mat och fika såklart. Nu ska jag läsa igenom tyskan och skaffa spotify på den här datorn, sedan göra mig i ordning för att sova tror jag.
Dubbelhakor ftw.

Skolfoto

Veckans första dag nu igen. Vi hade skolfoto och jag har ingen aning om hur det blev, gissar på kaos på enskilda i alla fall. Vad hände med vanliga bilder på enbart ansiktet?! Det var nog hemskt att ta dem, nu skulle man liksom stå och posa med handen på höften.
Stannade på skolan med några klasskompisar ett litet tag efter att vi hade slutat och spelade eller vad man ska säga, på klätterväggen som finns där.

Vi är jättebra på att göra mindmaps. 

Simning, plugg och toast

Idag har jag varit jätteduktig. Simmade ett bra tag och duschade länge när jag kom hem. Efter middagen gjorde jag bort allt plugg (hoppas jag då verkligen att det var) och det var jävligt duktigt. Ville ge upp efter typ tio minuter för att jag hade glömt några av böckerna hemma och frågorna var svåra och konstiga. Men jag gjorde klart det!
Nu ska jag äta toast och se lite Pretty Little Liars. Hoppas på att kunna sova efter det, måste få lite skönhetssömn tills imorgon då vi har skolfoto.


Matfesten och lanthandeln