Sista januari

Nu är nästan allt jobbigt skolarbete över. Det går verkligen i perioder, det där. Jättemycket under typ två veckor, sedan ingenting under en lång tid. Men det är bra nu när det är lugnt.
 
Efter den relativt lugna skoldagen gymmade jag med Denise. Det var trevligt med sällskap och jag hoppas på träningsvärk imorgon. Strax ska jag vara med Josse och Stina, hörs imorgooon. Då är det fredag!!! Ni ba no shit.
Awwwwwww

#2 Profilbild på Facebook

Aningens terroriserad igår.

#1 En bild på dig och ditt fullständiga namn

Agnes Maria Boström heter jag. Hej.

Lista

Gjorde den här förrra vårvintern efter att ha snott den av Cissi. Eftersom det alltid är roligt att se hur man har utvecklats så gör jag den igen! Det är nog nästan inget inlägg som blir likadant som förra gången.
 
Dag 1 - En bild på dig och ditt fullständiga namn
Dag 2 - Profilbild på facebook
Dag 3 - Tre sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar har du haft?
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass går du i?
Dag 16 - En bild från förra året
Dag 17 - En bild på någon som betyder nåt
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har på dig just nu
Dag 21 - Fem saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favoritgodis
Dag 26 - Din favoritresa
Dag 27 - Dina favoritskor
Dag 28 - Din dag i detalj

Kallt

 Jag håller på att frysa ihjäl. Det måste vara typ minusgrader i mitt rum. Låg och "vilade" under täcket i nästan en timme och det var det bästa någonsin. Förresten så har mitt hår fått sig en liten makeover. Var så less på färgen jag hade.
Och så här blev det!

Standardsöndag

 
Har haft en sån himla jobbig dag. Massor av skolarbete att göra och flera småsaker som jag stört ihjäl mig på. Jag skulle fara och träna, men sedan var passet inställt. Skulle duscha men vi hade inget balsam. Är allmänt jätteotaggad på ännu en skolvecka. Med flera saker som jag inte orkar klaga på här.
 

Söndag

Bra start på denna söndag! Idag ska jag ta tag i allt skolarbete vi har och det känns väl inte så jättekul om jag ska vara ärlig. Och det ska man ju.

Äntligen

Veckan har gått i snigelfart så nu är jag glad för att det är helg. Helst skulle jag vilja ligga under täcket med en godispåse hela helgen, men det ska jag inte. Kanske imorgon. På söndag har jag helt andra planer. Ska plugga järnet för vi har massor att göra.

xDxP

Ungefär så här såg min vardag ut i åttan:
//Agnes 14 år

c=n/V

God kväll.
 
 
 
Vad jag borde göra:
 ♥Plugga kemi
 
Vad jag har gjort sedan jag kom hem för att slippa:
 ♥Lagat och ätit mat
 ♥Duschat
 ♥Kollat Facebook, Bloglovin och Instagram cirka hundra gånger
 ♥Bytt tuggummi typ tio gånger
 ♥Lyssnat på tysk musik
 ♥Spelat Candy Crush
 ♥Tagit egobilder som den ovan
 ♥Läst bloggar som jag aldrig brukar läsa
 ♥Kollat 9gag cirka hundra gånger också
 ♥Sett Pretty Little Liars
 ♥Stirrat in i väggen
 ♥Bloggat
 
Min stackars kemibok har inte ens fått en endaste liten blick av mig. Nuuuuu ska jag dock samla ork att ge den lite uppmärksamhet... ZzzzzzzzzzzZzZ
 

Tisdag

Om man slutar halv tre och inte ska träna förrän halv fem så kan man fördriva tiden med att köpa både nödvändiga och mindre nödvändiga saker. Det har jag gjort idag;

Om du vill härma mig så hittar du detta på Bokia, Teknikmagasinet och H&M.

Måndag

Förutom sovmorgon började dagen med fysik. Sedan hade vi världens längsta hål innan ännu en fysiklektion, labb dessutom. På hålet gick vi till Anderstorp medan vi (åtminstone jag) frös ihjäl. Där fick vi en liten rundtur innan vi åkte tillbaka till Balder.
 
Vi slutade fyra och sedan dess har jag bekantat mig mer med nya datorn. Touchscreen och Windows 8 i all ära, men helt ärligt är jag mest nöjd med att DEN FAKTISKT FUNGERAR! Har livnärt mig på skoldatorn alldeles för länge nu. 
 
Fin bild på min glass som precis åts upp. Mhmmm.

3,14159265358979323846264

Igår såg jag Life of Pi med Elin, Ida och Jennifer och den var hur fin som helst! Även om den till största del utspelades i en båt mitt ute i ingenstans var den aldrig tråkig, utan snarare gripande och intressant. Dessutom kom det upp en massa tankar i huvudet mitt efteråt. Se den.
 
Efter alla popcorn fanns det fortfarande plats för lite Big Smajl-mat. När jag kom hem såg jag lite film och gick sedan till Stina där resten av kvällen spenderades.

Fredag

Biologiii

Ikväll har det pluggats för fullt. Det var hur mycket som helst och nu är jag äntligen klar. Håpas de gå bra på provät nu dåååå.

Onsdag

Goddagens.

Älskar att sova med håret i en knut och sedan släppa ner det på morgonen. So fluffy. 


Gick och la mig tidigt igår vilket hade sina fördelar. Eller så var jag bara ovanligt taggad idag även om det är januari, kallt, äckligt och mörkt ute. Vi hade tyska, svenska och matte och det var varken särskilt mycket eller speciellt jobbigt. En annan bra grej idag var PLL! Det nördades under hålet.

...Men det bästa var nog när Jesper kom hem från skolan och ropade "Hooga chacka madda facka!" HAHAHAHAHA

 

 

Mysmåndag

Har nu landat framför datorn efter en skoldag. Lyssnar på musik, trycker Half Baked, värmer mig under en filt med ärmar och myser i mina pyjamasbyxor. Funderar på att göra bort engelskan också. 
Enda gången jag hann se solljuset i helgen. Vacker och söt som få.

Trettonde januari

Är relativt nyduschad efter en härlig (förvånar mig själv varje gång) träning. Det var ett nytt pass för terminen som var bra som vanligt. Söndagspasset kallar vi även mördarpasset. Det levde upp till namnet den här gången också.
 
Idag och igår har jag sett på flera sociala medier att flera av mina klasskompisar har börjat plugga på biologin. Det gjorde mig så himla stressad för att det typ är tusen grejer vi ska kunna?! Jag försökte verkligen bli motiverad idag men det gick inte. Varje kväll framöver kommer jag att ha ångest för att jag inte pluggar och det kommer inte att bli av förrän på torsdag kväll.
 
Jaaahaapppp, annars då? Jag har letat efter en ny bärbar dator och tror att jag har hittat en som jag vill ha. Mer än så har det inte blivit idag. Jo just det ja, en smoothie blev det också. Med en massa nyttigheter i såsom blåbär, tranbärsjuice, äggvita, jordgubbar, linfrön och en liten skvätt yoghurt plus mjölk. 

God natt

Precis som jag skrev tidigare så gjorde jag sorgligt lite under eftermiddagen. Skönt efter en skolvecka helt utan mjukstart och som kändes som flera veckor när det bara var fyra dagar. På kvällen skärpte jag mig lite. Vi for till Sebbe och såg lite film och gullade med hans mysiga katt. Det var inte så bra för mina ögon och i skrivande stund ser jag ut att vara on drugs eller något. #cutforagnes
 
Inte #kattforagnes i alla fall.
 

Helg

Igår åt vi massor av godis och fotade några fina bilder. Här är två av dem:
Min skönhet på den här bilden alltså. Helt sjukt.

Jag vaknade imorse av att det var ljust ute. Sol och snö attackerade sig in genom mitt fönster och hamnade i mina ögon. Det löste sig genom att jag gick upp och åt gårkvällens godis och spelade Candy Crush, beroendeframkallande...
Hela eftermiddagen ska spenderas i sängen alternativt soffan. Jag känner inte för att göra någonting alls. Ikväll ska jag vara med tjejerna på bilden plus Moa och Sebbe!

Torsdag

Imorse hade vi en liten sovmorgon på en timme. Sedan var det dags för årets första fysiklektion. Det sög och alla lektioner utom svenskan sög också. Resten av skoldagen var dock ändå rätt okej. Sedan tränade jag lite (vi slutar så himla sent nu så man hinner knappt om man vill hem i tid). Nu har jag gjort klart både svenskan och engelskan i sista stund. Den sistnämnda tog alldeles för lång tid.

Trötter

Tröttheten har dominerat idag. Jag är sämst på att ställa om dygnet. På helger och lov tänker jag att jag förtjänar att sova ut. Då kan jag inte somna kvällen efter. Sedan går det i en ond jävla cirkel.

Lyckades i alla fall ta mig upp imorse och ta mig till skolan. Jag var så sjukt otaggad och är det fortfarande. När alla lektioner äntligen var över så tränade jag. Blir besviken om jag inte har träningsvärk i benen imorgon. Det gillas att jag faktiskt har kommit igång med att träna och att jag tycker det är roligt. Om jag har varit på dåligt humör innan så blir jag nästan alltid gladare och lugnare efteråt.
 
Nu ska jag försöka mig på att se en film. Hoppas jag hinner se klart den innan jag dör av trötthet.
Jag en dag i juni och ett träd, några lampor och en himmel i Frankrike. Två bilder som nästan inte har någon alls koppling till varandra eller inlägget, men som man brukar säga: man lever bara en gång. Det livet är för kort för att jag ska orka gå upp från sängen och ta en bild och överföra den och redigera den och ladda upp. Yolo.

Shoppa Angan Style

Hej kära ni, inte är ni många, men det kan jag förstå. Jag har varit sämst på att uppdatera er om mitt otroligt intressanta liv. Under de senaste dagarna har jag legat hemma framför datorn, bakat, varit med tjejerna, tränat med Stina, ätit tacos och sovit. Fabulöst.

Nu tänkte jag i alla fall ta tag i bloggandet lite genom att visa er mina senaste inköp. Det här är de grejer jag köpte i Piteå plus några från Göteborg.

Förresten måste jag också tillägga att jag på riktigt skäms över bilderna (och rubriken...). Alla är jättefula och det beror inte enbart på Mirja som tog dem, utan också för att jag hatar skoldatorn och att min vanliga inte fungerar. Jag ska inte ladda ned något redigeringsprogram på den här datorn, så jag måste vänta tills jag får en ny. Tips på bra datorer i human prisklass skulle uppskattas!
Tröja - Bik Bok

Concealer - Make Up Store. Sved som satan i plånboken (äger inte ens en plånbok, men ni fattar).

Jeans - Carlings, rooompa - Friskis & Svettis

Tröja - Bik Bok (de jävligt coola tecknen med fingrarna ingår ej)

Skor - Team Sportia, dansbyxor (mmm, mysigaste någonsin, varför har jag inte ägt ett par sådana innan?) - Cubus

The Hobbit

Har firat mamma med presenter, maxmat och bio. Vi såg The Hobbit i 3D och den var mycket bättre än jag trodde. Brukar inte tycka om sådana filmer så mycket, så därför hade jag inte så höga förväntningar, men den var riktigt bra faktiskt.

Hahaha kolla min hals på bilden! Vad hände där liksom?

2012 - fjärde kvartalet

Oktober: Jag och tjejerna åt middag tillsammans två gånger och det var himla trevligt. Jag, som alltid hatat all konditionsträning, blev helt plötsligt taggad på att springa. Det ville jag inte låta gå till spillo utan var ute och sprang några gånger i veckan. Undrade vad som riktigt hade hänt med mig. Första snön föll, jag och Mirja var på spa och jag förälskade mig i "Torka aldrig tårar utan handskar". Sedan hade vi höstlov.

November: Lovet fortsatte och jag besökte Norrbotten. Efter lovet var jag hemma en dag för att jag knappt hade sovit något. Kladdkakans dag firades för fullt och det var mycket plugg som behövde göras. En fredagkväll såg jag med blandade känslor Breaking Dawn och den var underbar. Ibland var jag hur glad som helst och ibland bara less på allt. Min hörselgång blev inflammerad och det gjorde ont.

December: Julen närmade sig. Jag köpte julklappar, frös ihjäl på skyltsöndagen, julpyntade, kokade knäck och allt som hör julen till. I skolan fikade vi och hade mattenationella samt började med matte 2c. Molly och Magnus kom hela vägen från USA för att hälsa på och tillsammans åkte vi ner till Göteborg för att fira jul. Nyår firades hemma hos oss.

Piteå

Idag har vi shoppat i Piteå och nu har jag ångest över hur mycket pengar som är borta. Men det var det värt.
 

2012 - tredje kvartalet

Juli: Jag jobbade klart på Lanthandeln, sov i kompisars stugor, spelade discgolf och åkte till Göteborg. Där var jag i drygt två veckor och hann shoppa tre gånger, gå på Liseberg två gånger och bada mycket. Det var jättejättevarmt under några dagar. Under just dessa dagar var vi i Danmark och jag trodde jag skulle dö. Vi svalkade fötterna i en fontän och jag brände mig i ansiktet. Den 27e kom mina vänner och hälsade på. Vi hade det mysigt och gick till Ica, sov i tält, gick omkring i stan, lagade tacogratäng, beskådade ett helt otroligt regnväder, hittade bästa godisaffären, tittade på OS och en massa annat. Månaden slutade med att jag var vaken i 31 timmar i samband med hemresan.

Augusti: Åkte till Luleå en helg och till Piteå nästa helg. I Piteå var jag med Sofia, Stina och Mirja. Vi badade och shoppade och det var jättemysigt. Veckan innan skolstarten kom värmen och solen hit. Jag passade på att bada och sola. Den 20e började jag gymnasiet. Blev helnöjd med min klass och det kändes riktigt bra från första början! I slutet av månaden fick vi våra datorer och jag min iPhone på samma dag.

September: I stort sett varje fredagkväll träffades klassen och hittade på massa kul saker. Jag och Josse P åkte till Umeå över dagen för lite shopping och vandrande i staden. Jag fyllde år och hade bästa födelsedagen.

2012 - andra kvartalet

April: Kring påsk var jag överlycklig för att det äntligen var vår. Den här månaden höll jag på att ta moppekörkortet, jag shoppade mycket och bakade många pajer (hej Cissi). Jag ritade även mycket.

Maj: Åkte till Frankrike! Var borta i tio dagar och under de dagarna hann vi med hur mycket som helst. Jag lärde känna nya människor, åt Tuc, körde dance dare på Oyak, fotade, gjorde grisljud, var med på gudstjänster, solade osv osv. Hade många prov både innan och efter resan, så det blev ganska mycket plugg. Ett av de proven var moppeprovet så efter det fick jag mitt körkort.

Juni: Gick ut grundskolan med alla MVG (utom ett som ju räknas bort). Skolavslutningsdagen var faktiskt en riktigt jäkla bra dag, inte bara för betygen, utan för att allt liksom hade fallit på plats. Högstadiet var äntligen över och hela dagen var bara så perfekt. Okej nej inte paintballen. Fyfan, värsta någonsin haha.
Jobbade på Lanthandeln och fikade mest hela tiden.

2013!

2012 fick ett riktigt bra slut. Kvällen gick i vanlig ordning med middag, fyrverkerier och madrassåkning. Jag, Sofia och Stina byggde den ideala snögubben som vi var mycket stolta över. Pga min sjuka lillasyster åkte gästerna hem strax innan ett och då gick jag till Josse och var med på deras nyårsfirande med en massa andra människor. 
Så jävla vackra, speciellt jag.