Hungerspelen och godis

Det enda jag införskaffade mig var böcker och godis. Kul. Men nu kan jag läsa klart Hungerspelen i alla fall! Fick inte låna den på skolan haha :( Sedan hyrde jag en film och lånade några fler böcker. Nu tror ni nog att jag är värsta boknörden men nej, jag brukar inte läsa så mycket böcker egentligen haha.
Hemmakvällgodis är det bästa.

Google Maps♥♥♥♥♥

Måndag igen då. Vill ni veta vad jag har gjort ikväll? Vandrat omkring på Liseberg, Gotland, Mallorca, LA och hemma. Hur går det till? undrar ni nog. Jo, svaret är Google Maps. Hahaha vilket liv jag har. Vill ni veta en ascool grej som Jojjo och Josse tipsade mig om? Jag finns med på Google maps!!!!!!!!!!!!!!! (Nu är vi inne på det här med utropsteckendamp igen. Får skärpa mig.) Här kommer bilden. Om ni undrar vad jag gör så springer jag hem från Josse. Och ja, det var ganska länge sedan.
Efter detta seriösa inlägg ska jag nog... inte göra någonting alls. Hade bestämt mig för att faktiskt börja plugga på SO:n i tid men som det ser ut nu blir det nog inte av. Ekonomi är alldeles för tråkigt.

Chocolate chip cookies

Ikväll har jag bakat dessa godsaker. De blev supergoda, smeten var dock ännu godare haha. Ett plus är att det blev choklad över! Imorgon är det skola vilket jag inte taggar... Vi har skidor, bra start på terminen. Fast nä. Ses kanske imorgon om jag överlever.

Fulaste tårtan någonsin

Idag fyller världens bästa mamma år. Eftersom hon har världens bästa barn så bakade vi världens fulaste tårta. Men den var god i alla fall. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Mår inte riktigt bra, har sovit dåligt och har ont i halsen och huvudet.

På tal om det roligaste jag sett

Fler bilder från nyårs.

Hahahaha kolla Mirja på typ alla bilder!!! Typ det roligaste jag sett!