Håkan Hellström

Trots trängsel, svett och fulla människor var gårkvällen helt fantastisk. Eller ja, Håkan gjorde den fantastisk! Och de jag var där med, såklart. Jag stod längst fram i mitten och jag drunknade nästan bland allt folk. Men det var ändå värt det. Bästa kvällen på länge!
Simon lyckades fånga en ros. Har aldrig sett den pojken lyckligare än igår tror jag.

Gokväll

Tjena, tjena. Bloggen har då inte prioriterats på sistone, som ni kanske märkt. Haha, alltså jag har varit så sjukt dålig på att uppdatera? Men det är okej.
 
Under min frånvaro har jag haft fullt upp med jobb på dagarna och trötthet/kul grejer på kvällarna. Förutom idag då. Idag mår jag typ så här:
 
 
eftersom jag har gått och blivit halvsjuk. Att kunna andas utan att behöva hosta för varje andetag skulle uppskattas, ja. Mamma kommer snart hem med glass så det blir nog höjdpunkten på denna festliga kväll.

Glass, jobb och trötthet

Under veckan som gått har jag jobbat alla vardagar = en sjukt trött Agnes. Tycker dock om mitt jobb (som består till stor del av att göra baconmackor, baka chokladbollar, stå i kassan och tvätta händerna), så det är ju bra.
 
Helgen har bestått av bland annat filmtittande med Josse och Stina, glassätande med pojken min och lite catch-up över middag med Sofia och Stina. Helt okej om du frågar mig.

Helt ok

Under de senaste dagarna har jag haft turen att få grilla med favorittjejerna två dagar i rad och att få umgås mycket med William. När vi grillade åt jag massa potatisgratäng, halloumi och chips med dipp och min mage mådde inte bra efter det kan jag lova. Men underbart gott var det.
Idag tog jag min sista sovmorgon på ett tag (börjar jobba imorgon ju). Efter en kopp kaffe, en halv celsius och några vindruvor kom min inre hurtbulle fram och jag cyklade runt på Skellefteås gator tills jag 1,7 mil senare kom hem igen, väldigt svettig och trött i benen.

Sommarlov

Nu har jag överlevt det första av de tre åren på natur. Känns mycket bra. Har haft sådan tur att ha hamnat i bästa klassen med de härligaste människorna. Tack vare dem har det här läsåret gått väldigt fort!
(Bilder från Elin och Denise.)

Andra juni

Ber om ursäkt för att jag dyker upp här allt mer sällan. Men allt rullar på väldigt bra och jag har haft fullt upp de senaste dagarna. Känns så otroligt skönt och overkligt att vi får sommarlov i övermorgon.