Söndag

I och med att skolan har börjat om så har standardträffarna på fredagskvällar med klassen också rullat igång. I fredags körde vi en favorit i repris från förra året med calskrove. Efter det blev det lek i lekpark och mys på bryggan.

Helgen fortsatte lika mysigt både igår och idag. Nu väntar en ny skolvecka som jag innerligt hoppas går fortare än förra veckan!

Nej tack

Goder kväller.
 
Det är en bitter och gnällig Agnes som skriver. Min hörselgång har blivit inflammerad igen och det gör äckligt ont. Är även förkyld och har brutalt mycket träningsvärk. Plus att jag har fysiklabben att ta tag i tills imorgon.
 
Arkivbild från ett vintrigt Piteå.

Jättefina, verkligen

Hej jag har en pojkvän som är fotograf. Här är hans senaste mästerverk.

18 augusti

Hej, minns ni mig? xD
 
En extremt trevlig sommar är nu över. Har blivit väldigt få resor i år, brukar annars resa mycket mer. Men lovet har bjudit på annat kul, bland annat (this is the part where jag behöver tänka i typ tio minuter innan jag kommer på en enda grej jag gjort) jobb, Prison Break-tittande, PDOL, Stadsfesten, besök i andras stugor, midsommar hemma själv yolo, massor av glassätande och badande.
 
10/10 får detta lov i betyg av mig. Dock en svag tia då vädret har varit bajs nästan hela tiden.
 
Ser kanske fint ut, men det var blåsigt som fan. Bajs.

Happis

Hemma från Haparanda. Resan bestod till stor del av godis och en gnutta IKEA.

Första augusti

 
Blev en sväng på stan igår. Köpte två tröjor från Stadium, vanliga svarta Dr Denim-jeans och en klocka. Var så jäääkla sugen på en från Marc Jacobs, alltså helt förälskad i en av modellerna (den här♥), men trots att jag har fått lönen så köpte jag en i human prisklass ändå. Kan köpa fyrtio Ben & Jerry's istället, lätt värt juuu.

Så himla deprimerande att det är augusti förresten. Redan?!?!