Julafton hos Boströms

Firade en halv julafton i söndags med Norrbottensläktingarna och andra halvan idag med bara familjen. Här kommer några bilder från idag!
 
Börjar med den här fina och mainstreamiga instagrambilden.
 
GTA-tomten.
 
Favoriten på julbordet: GRAVAD LAX!
 
Knäck, polkagrisar, choklad och annat godis framför Kalle Anka.
 
Mirja med sina två bebisar; iPhone 4S och den nya 5C. Kan meddela att hon blev gladare än hon ser ut.
 
Några julklappar var dessa träningstights, en tv, hårgrejer, duschgrejer, choklad, resväska, Känn ingen sorg, presentkort och pengar. Vielen Dank everyone. Fröliche Weihnachten! (So international)

Mmm yes, tavlor

Efter jag hade skrivit förra inlägget började jag leta efter fler posters att rama in och sätta upp på väggen. Hittade alldeles för många fina, och förutom den nördiga adrenalintavlan är jag kär i dessa:
 
 
Förlåt för de olika stora bilderna osv, men var bara tvungen att visa! Så fina! Hittade på allposters.se som förövrigt är min nya favoritsida. Går inte att slita sig därifrån...
 
Då jag har förälskat mig i alla dessa behöver jag lite hjälp att välja så pls tell me vilka ni tycker skulle passa in i mitt rum! Har grå vägg bara så ni vet.

Hej tomten

1. Adrenalintavlan är ju för fin alltså. Skulle vilja rama in den och hänga på väggen. Den är helt jävla perfekt då jag både älskar adrenalinkickar och är naturare = keminörd.
 
2. En apa. Synd bara att det är olagligt, men vem är inte redo att bryta mot lagen för den här?
 Alltså åh, titta bara på den?!
 

3. Ben & Jerry's-tröja. Perfektion.
 

Mkt fint lol

Kollade igenom bilder på mammas kamera och hittade massa fina bilder från bland annat sommaren 2012.
 

週末

Bra, fin, mysig, julig och snöig helg. Btw så betyder rubriken helg men det kändes så himla mycket mer exotiskt på kinesiska än på svenska.
 
Fredagsmys med godis och prat med Josse och Jojjo. Lördagsfika med Sofia, Stina och Mirja. Firade halvår tillsammans med finaste pojken med lussebullar och pussar. Skyltsöndag och julpynt blev det idag.
Alltså laxröran i bageln?!?!? Så god!