Skrämmer bort alla mina snapchatvänner

 
När jag har tråkigt spammar jag alla kontakter på snapchat med sådana här bilder, bästa tidsfördrivet.

Pitäää

 
Hemma igen efter en händelserik helg i Piteå.

Känn ingen sorg

Den här veckan började med att fira Jojjo lite i efterhand så där (eller så var det för att ha en bra anledning till att äta lyxig kladdkaka mhehehe).
Expectation vs reality. Smakade dock helt underbart.
 
En annan dag var jag med William och träffade massa trevliga personer och blev bjuden på god mat. Tittade även på den sista Twilight-filmen och han protesterade inte alls (min inre tolvåring är också kär i dig William). Ikväll ska vi gå och se Känn ingen sorg och jag är mycket taggad! Popcornkryddan är med den här gången.
 

När den kreativa sidan kommer fram

Det här kan vara det bästa jag någonsin skapat. Ever.
 
Är taggad på livet idag, trots att det ösregnar och haglar ute. Vädret är inget hinder, ska ändå bara sitta inne med ett gäng vänner och se äckliga filmer. Helt okej måste jag säga.

Bästaste helgen

Världens förmodligen mest trögstartade sommarlov har jag haft. Nu känns det dock äntligen som att det har börjat. Fredagens äventyr i Furögrund bestod av barkemo, minigolf, kortspel och några försök till wakeboard- och vattenskidåkning i det nollgradiga (typ inte ens överdrift) vattnet. På lördagen åkte vi ut till en ö och solade på klipporna och sedan blev det ytterligare några försök till att utöva tidigare nämnda vattensporter. Myselimys.
 
På lördag kväll såg jag och nio andra The Lone Ranger. Mycket bra! Glömmer dock alltid popcornkryddan hemma varenda gång jag ska på bio :-( Dagens i-landsproblem.
 

Boviken

För en gångs skull var det faktiskt fint väder igår. Just då hade vi planerat en cykeltur till Boviken, så det blev lyckat. Har haft sommarlov i över en månad nu, och det är inte förrän nu jag har gjort något somrigt typ. Imorgon kommer natten spenderas i Byske, hoppas på fint väder!

Positiv anod negativ katod

Har gått runt på stan idag. Var där själv, för då hittar jag alltid mest grejer och köper sådant som jag faktiskt behöver (även om det är typ det tråkigaste någonsin att bara köpa något för att man "behöver det", zzzZzzzzzZz). Har nämligen en tendens att köpa massa onödiga grejer som är kul för stunden, men som jag inte behöver.
 
Idag hittade jag bland annat dessa finfina (och nödvändiga!) saker:
 
Nu känner jag mig nästan som rubriken (naturskadad även under sommarlovet, jorå). Lönen får gärna skynda.