Cara och glass

Älskar att komma hem efter skolan och inte ha någonting jag måste göra. Att det dessutom är måndag = handlingsdag i vår familj betyder att jag kom hem till glass. Ikväll blir det glassätande och så ska jag fortsätta på mitt Cara Delevingne-porträtt.

Lördag

Gårdagen bjöd på regn, trafikköer, skrovmål, fysikprov, frikväll och ett par nya bruna skor. Idag jag bara tagit det lugnt efter denna rätt stressiga vecka, skönaste. Jag och mamma åkte och köpte en spegel, och sedan cyklade jag iväg och köpte lite att äta framför en bok. 
Åh gud får typ rysningar av hur nyttigt och hurtigt det ser ut. Kan lugna er med att jag tryckte en godispåse för 25 kronor igårkväll. 

*Slickar på skärmen*

 
Mamma köpte muffinsformar med pirater och prinsessor på. Jag fyller sjutton, inte tre. Men okej.

22 september

Denna helg började i fredags med att umgås med klasskompisar i skogen (Linas place) och fortsatte med att sova här med William som sällskap. I lördags var jag med tjejerna i Stinas friggebod och hade det mysigt. Idag har jag pluggat kemi och träffat William ett litet tag då han var så snäll och kom förbi med dumlebollar och bullar. Perfekta pojkvännen alltså.
 
Det var en liten resumé av min helg. Helt okej förutom allt plugg! Imorgon börjar den här terminens första helvetesvecka och jag kommer mest troligt att dö av uttråkning, stress och sömnbrist. Okej det är inte ens så mycket, men det känns ändå mycket.
 
 

Tja

Oj, nu var det ett tag sedan sist. Har till och med hunnit bli höst och sådant ju. Tänkte bara berätta att jag är mycket taggad i detta nu. Anledningar:

1. Fyller år om en vecka
2. USA om en dryg månad
3. Bild imorgon

Frågan varför jag är så taggad på bild kvarstår då inte ens jag själv vet svaret. Kändes bara ovanligt kul helt enkelt. Resten av morgondagen blir nog precis lika rolig, älska labb<3 

PS Nej.


Festligt

Förkylningen från helvetet strikes again, bara två veckor senare. Denna lördagkväll skulle jag ha spenderat med vänner, men mitt immunförsvar ba: "HAHA NÄE DU AGNES, vi tar semester från att kämpa mot bakterier! Ses om en vecka!" typ. Så nu myser jag inne på mitt rum med cola, bubbelchoklad och nezeril. Det funkar faktiskt det med.