Le shöpping

T-shirtar och keps till Willy + tröja till mig från Hilfiger (+ en t-shirt som var i tvätten), A&F-tröja, randig tröja från Forever 21, VS body mists, skor från Nike och Converse, sockar från Topshop.
 
Bästa köpet: godissockar♥
 
Hand sanitizers från Bath & Body Works, nagellack (SJUKT förresten att OPI kostar 150 spänn i Sverige?! Köpte mitt OPI-lack för typ 4 dollar...), Benefit's They're real! och rouge från Sephora.

Ocean Side, Venice Beach och Santa Monica

Vi körde längs kusten på väg "hem" från San Diego. Stannade i Ocean Side för att äta ute på en pir och deras hamburgare var gudomligt goda trots att det var typ sjuttonde gången jag åt hamburgare den veckan.
Guacamole burger mhmmm...
 
Venice Beach var ett väldigt intressant ställe som bestod av "green doctors", skumma människor, en skatepark, Muscle Beach (där Arnold Schwarzenegger blev upptäckt!), marijuana och ja.. strand.
 
Sedan åkte vi till Santa Monica för en italiensk middag, Starbucks och ännu en pir.

San Diego

Efter några dagar i Los Angeles åkte vi ner till San Diego. Där var vi och tittade vid havet, köpte Pumpkin Spice Latte från Starbucks, åt godaste burgarna och firade halloween (och gick på Sea World, men det har ni sett redan ju). Det var inget fjutt-firande alltså, och inte bara barn klädde ut sig. Vi gick trick or treat i kanske en timme och fick ihop säkert två kilo godis var. Har inte lyckats äta upp allt än.
 
Havsbilderna är från La Jolla. Vi var även på Coronado Beach, men tog bara mobilbilder där och jag är lat och orkar inte föra över dem till datorn.
 
Pumpkin carving hann vi också med. Tremänningen Emma fick vara instruktör åt mig och Mirja, och så här blev min till slut.
 
Okej en mobilbild får också vara med. Det här var på Coronado Beach. På Starbucks blev Boström både Boosthrum och Muslem... Föredrar det första pga låter coolare.

Hade helst velat ha en emoji med hjärtögon som rubrik

Besökte tre nöjesfält på resan vilket var perfekt för mig som älskar sådant. Blir ju lika taggad som ett litet barn på julafton när jag är på Liseberg, så då kan ni ju tänka er hur jag var på Six Flags :')

 
I San Diego var vi på Sea World. Blev tyvärr inte så mycket åkande, men det var kul ändå.
 
Och så slutligen Universal Studios. Det var hur häftiga åkturer som helst eftersom man i många av dem bara stod på samma ställe hela tiden, och det var filmeffekterna som gjorde så det kändes som att man åkte ner för en brant backe eller blev omkringslängd av en transformer.
 

Helt ok dag i Los Angeles

Hollywood och Walk of Fame:
 
 
Beverly Hills:
 
Mirja: "Men titta, där är ju Malå!"
 
The Grove:
Och som avslutning på dagen...
 
Förra måndagen var vi alltså och vandrade runt på dessa ställen. Det var lätt en av de bästa dagarna i USA! Om någon vet hur man förminskar en bild (icket photoshop tack) så den inte blir så grynig som i blogg.se så please tell me! Bilderna är ju liksom mycket finare egenligen.

Dubbelhäkz i staterna

Mirja tyckte att jag skulle ha flamingos i bakgrunden på min profilbild på facebook. Det tyckte inte jag. Hade dock varit lite coolt kanske. UNikT åtminstone.
 
De andra fick vara med lite också. Ett lite seriösare inlägg med bilder från resan kommer inom en snart framtid!

Snöig onsdag

Hemkommen och trött. Har tusen saker att göra men det är alldeles för mycket och då slutar det med att jag inte gör någonting alls. Sitter just nu ensam i en korridor på A-torp och funderar på a) hur man skriver en bildanalys och b) var busshållplatsen jag ska till sen är. Jajaja det löser sig nog. 
Största halsduken jag kunde hitta.