Erikslid

Sol

 
Idag var vädret hur fint som helst. Varmt dessutom. Gick en liten promenad och det var jättehärligt och nästan som riktig vår. Är så less på vintern så våren får gärna börja nu! 

Lördag

 
Så här har min lördag sett ut. Är pigg nog att bli rastlös men för orkeslös för att göra något. 

Fredag

Precis som så många andra just nu har jag blivit sjuk. Har hostat mig till halsont och det känns som att jag har feber. Bra timing till helgen alltså. Ikväll ska jag ligga i soffan och äta chips med dipp och godis och dricka cola.

Torsdag kväll

Älskar känslan av att göra ingenting. Alltså, då man vet att det inte heller är någonting man "måste" göra. Hela den här kvällen är en sådan kväll. Fysikprovet är bortgjort och jag har tränat och duschat. Efter det har jag gjort i stort sett ingenting alls. Bästa.
Bjuder på denna snart antika bild.

#19 En bild på dina vänner

Dessa vackra är mina närmaste.

#18 En gammal bild på dig

Favvoämnet

Kvällen har bestått av intersportbesök och fysikplugg. Inte så värst kul, men bättre än skoldagen i alla fall. Kunde aldrig slappna av för jag var helt säker på att jag hade glömt att stänga av plattången på morgonen. Så jag gick runt i åtta timmar och trodde att jag skulle komma hem till typ en eldsvåda. Det visade sig att den var avstängd, pjuuuuhh. 
 
(Ja, det står hej på toadörren. Brukar hälsa tillbaka ibland.) (Hälsa du med vetja!) (....Vad gör jag)
 
Nu ska jag se PLL!!!!!!!!! (ja, nödvändiga utropstecken) 
 

#17 En bild på någon som betyder nåt

Dör av Jespers gullighet på den här bilden. Titta bara på honom?! 

#16 En bild från förra året

Söndag

Helgen har varit väldigt trevlig. Har umgåtts, åkt slalom, köpt fetaste godispåsen och tränat core. Nu har jag ångest inför de två fysiklektionerna vi har imorgon. En av dem är labb och det är nog bland det värsta jag vet. Vill helst lägga mig ned på golvet och gråta varje sådan lektion. Överväger att faktiskt göra det imorgon.
 
Rubriken "Söndag" är extremt återkommande på just söndagar har jag märkt. Idag är inget undantag.
 
Är jag inte förförisk?

#15 Vilken klass går du i?

NA1C. Så himla fina människor. Alla är så roliga, smarta, påhittiga och hjälpsamma.
De älskar mig också♥
 

Tyskaprov

Sitter ensam på en bänk i skolan. Skrev nyss klart tyskaprovet och nu inväntar jag mina vänner.
Hoppas ni tycker att jag posar fint med kaffemuggen och hakorna mina.

#14 När du föddes

Den tjugofjärde dagen i september 1996 kom jag till världen. Jag var liten, hårig och skrynklig.
Obs missvisande bild, detta var något år senare om ni inte såg det. Tycker bara att den visar mitt sanna jag. Choklad♥

Glad

Allt har bara varit allmänt trevligt och bra idag, både i skolan och nu. Trotsade träningsvärken och tränade lite snabbt innan jag åkte hem och det gav världens kick. Har nyss bakat massor av chokladbollar och ska snart se det senaste avsnittet av PLL! Utan tvekan veckans höjdpunkt.
 

Framtidsplaner så här på fettisdagen

Sitter här med ont i magen. Så går det när man äter pannkakor, kesella och en semla och inte tål mjölk. Jag äger.
 
Idag hade vi andra infomötet om individuella val, programfördjupningar osv. Blev inte så mycket klokare den här gången heller. Jag tror att jag vet ungefär vad jag ska välja och det är inte alls vad jag hade tänkt välja från början. Dessutom har jag inte en blekaste aning om vad jag vill "bli" senare. Jag har åtminstone tänkt ut några saker jag vill göra någon gång i livet:
  • Resa jorden runt
  • Bo i Göteborg
  • Bo i Australien
  • Vara bra på engelska och tyska
  • Arbeta som någon typ av läkare
  • Baka en jäkla massa fina bakverk
  • Ha mycket fritid
  • Måla mycket
  • Skriva minst en bok
  • Hoppa fallskärm (kommer förhoppningsvis bli av redan i sommar! Wihooo)
  • Bli mer vältränad och kanske till och med hjälpa andra att bli det
  • Vara med om en massa äventyr runt om i världen
...Bara det att vi får välja typ två kurser. Hur fan ska jag då göra................
Vill ingen utforma ett gymnasieprogram där man kan uppfylla allt detta? :-):-) Skulle vara jättesnällt :-)))
 
Har förresten tänkt bli supergammal, kommer aldrig hinna uppleva allt annars.

#13 Någon du saknar

Så himla svårt. Jag tror inte att jag har någon speciell person som jag saknar, utan det går lite i perioder. En dag kan jag sakna min gamla klass för att nästa dag vilja träffa typ farmor. Det är även ofta så att jag saknar tiden då jag umgicks mycket med någon, men inte alltid själva personen.

#12 Hur många bloggar har du haft?

Åh herregud. Min första hade jag i sexan och den var så pinsam att jag nästan avlider när jag tänker på den. Vill helst förtränga alla minnen jag har av den. Den andra hade jag tillsammans med Josse. Det var en bakblogg där vi skrev ut lite recept och så. Även den är världens pinsammaste. Sedan hade jag en Twilightblogg som jag helst vill glömma. I sjuan bloggade jag om min vardag och Twilight. I åttan bytte jag blogg, men fortsatte blogga om samma saker. Mellan sjuan och åttan hade jag, Josse och Jojjo en väldigt oseriös blogg med världens pinsammaste videoinlägg som vi tyckte var jätteroliga då. I mitten av åttan började jag blogga på den bloggen jag har nu. Känns bra att jag har orkat blogga hyfsat regelbundet så länge på samma ställe!
 
Så, sammanlagt har jag alltså haft *schlår de på reknarn* ...hela sju bloggar!
 
 

Hej

Så var det måndag igen. Vi fick ingen lunch på skolan?!?!?! Då blev vi arga och hela eftermiddagen var konstig men ändå bra. Var med Elin ett tag innan jag gick hem och åt middag. Efter det lånade jag två böcker på bibblan och gick till gymmet för att vara med på dans fuego med Denise. Det var riktigt kul även om jag inte riktigt hängde med på grund av min knappt befintliga koordinationsförmåga. Denise var däremot dansguden själv!
 
Mmmmm. Frukostbuffén på färjan från Tyskland är typ det bästa jag ätit. Vet dock inte varför jag lägger ut bilden. Men jag såg den när jag bläddrade igenom mina bilder för att hitta någon passande (kan inte säga att jag lyckades) och det såg så jäkla gott ut.

Söndag

Vill inte att den här helgen ska ta slut. Det har varit så himla skönt att bara vara ledig och umgås med vänner, sova, åka slalom (bortsett från hur kallt det var) och äta gott. Mina båda småsyskon är lediga i morgon och jag är avis! 

#11 Hur du sminkar dig

Börjar med concealer under ögonen och där jag känner att det behövs lite extra täckning. Sedan pudrar jag över concealern och där det lätt blir glansigt. Solpuder och rouge åker på efter det. Sedan fyller jag i ögonbrynen och suddar ut med en liten borste. Om jag känner för att använda ögonskugga så tar jag min primer först och sedan de skuggor jag vill använda. Sedan böjer jag ögonfransarna och smetar på lite mascara. Enkelt och bra. 
 
Jag varierar mig väldigt mycket så det är inget som jag alltid gör likadant. Hur jag gör beror ofta på hur lång tid jag har på mig. På morgonen innan jag ska till skolan gillar jag att sova länge och får sedan stressa mig genom morgonen och då hinner jag inte sminka mig så mycket. Alla borstar jag använder är förresten från Elf.

#10 Den låten du lyssnar på mest

Just nu lyssnar jag mest på mina spellistor Vinter och Gotye & Blandat och favoriterna är för tillfället dessa:
 
 
 
Fix You är lite av en all time favorite. Det är en av väldigt få låtar som jag aldrig ledsnar på.

Matteeee

Matteprov i morgon. Ska nu lägga mig på golvet och studera andragradsekvationer och komplexa tal tills jag inte orkar längre.

Dag åtta och dag nio

Bakgrundsbild på datorn respektive mobilen.

Härligaste sovmorgonen

Att börja klockan kvart över ett satt inte helt fel. Jag började dagen med att sova ut ett bra tag. Sedan tog jag mig till gymmet där jag cyklade i en halvtimme och sprang i en kvart innan skolan började. Hatar att träna kondition, vill bara dö på det så fruktansvärt tråkigt det är, men det var ganska härligt efteråt.
 
Efter dagens enda lektion som var matte hade vi information om valet inför tvåan och trean och inte blev jag klokare av det. Nu har jag istället börjat ifrågasätta allt jag tidigare tänkt välja. Därför har jag suttit och kollat igenom massor av sidor där man kan se vad som krävs för olika yrken och sådant. Har fortfarande inte blivit klokare.
 
Nääää, men ska vi ta och köra dag sju i den här listan också när jag väl håller på? Jag tror det. #7 - ditt senaste inköp: FIKA♥

#6 Vad du har för mobiltelefon

En iPhone 4S har jag. Har även en känsla av att jag förr eller senare kommer att göra sönder skärmen.
 
(Äh, ni vet hur en iPhone ser ut hoppas jag. Ni får klara er utan en bild.)

Mmmmåndag

Började tio och slutade drygt två timmar senare idag, så otroligt skönt. Imorgon börjar vi kvart över ett?!?!? Älskar livet.

Efter skolan fikade vi lite (mycket) på Lilla Mari. Dessutom trycktes Half Baked när jag kom hem. Mmmmm

Snodde bilden av drottning Alexandra den nojjiga.

Söndag

Alltså. Detta är en väldigt sällsynt dag. En söndag helt utan plugg? Första på väldigt länge tror jag.
 
Den här helgen har varit mysig. Igår såg jag mello med Jojjo och jag undrar verkligen varför jag ens tittar på det. Sedan kom Stina och vi såg film. Idag har jag rensat i garderoben och slängt säkert mer än hälften av alla kläder jag ägde. För några dagar sedan började jag se American Horror Story och nu är jag kär i Tate. Ska därför återgå till att titta på serien.
 

#5 Var du bor

I ett stökigt rum i Skellefteå bor jag. Trivs men skulle samtidigt gärna flytta.
Gammal bild, men så här ser det ut på ett ungefär. 

#4 Dina syskon

Dessa konstiga varelser till vänster om mig på bilden heter Mirja och Jesper (aka Mirjikorva och Pnuttifnuttifläsk)  och är mina syskon. När man kommer hem från skolan hittar man dem oftast framför Simpsons efter att ha ätit sju bullar och två skålar glass var. Jesper är nio år och gillar Star Wars. Mirja är 13 och gillar falukorv och chokladglass (obs ej tillsammans).
 
 
Den här bilden är för övrigt tagen idag då vi skulle lära Jesper att åka slalom. Det gick väl sådär. Han var duktig men mitt tålamod var för dåligt så mamma fick hjälpa honom.
 

#3 Tre sanningar om dig

1. Jag älskar att drömma och gör det ofta och om väldigt konstiga grejer. Alltså nu menar jag att jag drömmer på natten när jag sover, inte dagdrömmar.
 
2. Jag hatar månaderna januari, februari och mars. Är därför glad för att den första äntligen är över. Allt och alla, inklusive jag, blir så deppiga.
 
3. Bästa bloggen enligt mig ägs av Hanna Persson, mer känd som Hanapee. Älskar hennes åsikter, humor, podcast, ALLT.
Mirjikorva och jag i somras. Vill så gärna (stavade det först järna? What's happening to meee) ha sommar och värme.