Att ta tag i sitt liv

Idag insåg jag att jag verkligen har gjort sorgligt lite under det här lovet. Sett på tv, läst bloggar, nördat youtube och ätit haha. Det är okej typ en dag, inte fyra.. Så idag bestämde jag mig för att ta tag i det här. Jag var ute och sprang trots att det var halkigt och blött och jag lagade mat (okej blev tvingad) och strax ska jag vara med Stina!
Ser ni hur bra det går med löpningen eller? Ganska bra om man är jag.

Tittar ner i marken och sådär

Hej här är jag och det ser ut som att jag inte har någon tröja på mig även om jag har det.

Jul

Sitter och smuttar på en kopp kryddigt te samtidigt som jag kollar i mitt arkiv från december förra året. Har blivit astaggad på jul helt plötsligt. Så mysigt. Mamma har dessutom köpt pepparkakor så en sådan tror jag att jag ska hämta hit. Det är faktiskt inte alls så länge kvar nu. Gillar vintern och snön ungefär fram till julafton, sedan får den otroligt gärna försvinna då jag inte alls finner den särskilt vacker eller mysig längre, utan bara kall och äcklig.

Stjärnor

Denna söndag har spenderats i sängen. Har gjort mest ingenting, förutom att äta stjärnor. Yummiii

Mirja är alltid mobbad

1999:
 
2012: 

Lördag

Skönt med lov. Den här sista veckan har varit fullspäckad med plugg, men jag överlevde som tur var. Igårkväll var vi på Boda Borg, där jag inte varit sedan typ åttan. Det var halloweengrejs så det var lite läskigt. När jag och Elin stod och väntade på skjuts efteråt tappade jag bort min tröja, hur fan lyckas man med det?
Idag har jag städat och bakat cupcakes. Nu har vi gäster, Sofia kommer dock inte förrän ikväll. Men hon får cupcakes ändå!
 

Må bra-dag

Kanske var det för att jag ville ha en ursäkt att inte plugga biologi. Kanske var det för att jag är väldigt hurtig av mig just idag. Jag vet inte, men jag gissar på nummer ett. Jag var nämligen ute och sprang idag.
Det här har faktiskt varit roligaste dagen på riktigt länge. Vi hade må bra-dag med frukost, lekar och en massa skratt. Åh vad jag gillar min klass! Insåg det lite extra idag. Vi hade även lång lunch och då åt vi på Dallas som jag tjatat om väldigt länge hehe...
Nu ska jag fortsätta med biologin.......... (Känn medlidande. Det är jääättemycket man ska kunna ju!) och äta massa frukt dränkt i vit choklad.

Dafuq

Jobbigt

Har haft en ganska jobbigt dag idag. Vaknade upp med otroligt jäkla ont i örat, brukar få så ibland, senast i Danmark då jag gick omkring i 30 graders värme samtidigt som det gjorde ont. Kul. På det så har vi typ slutspurt med skolarbete inför lovet. Har ett stort biologiprov på fredag att plugga till, matteläxa att göra, labbrapport att skriva, tyskaglosor och svenska och engelska. De två sistnämnda har jag dock för mig att vi sköt upp.
Tröstshoppade cola, en mössa, schampo, balsam, hudkräm och ansiktsvatten efter skolan. Tycker att jag förtjänade det. Förresten, en grej med den här dagen har faktiskt varit bra! Pretty Little Liars! Oj vad jag har längtat och oj vad bra det var.

Dans

Efter en härlig sovmorgon kändes det riktigt jobbigt att stiga upp med världens träningsvärk i rumpan haha... Dagens enda lektion var fysik, efter lunch hade vi dans. Är inte alls bra på att dansa, men ganska roligt var det ändå. Gick helt okej trots träningsvärken och att det blev lite awkward ibland gjorde inte så mycket.
Weheartit-collage. Blir så himla taggad på höstmys och julen när jag är inne där!

Söndag. Igen.

Igår åt vi aaasgod middag hos Moa. Efterrätten var också hur god som helst. Sedan blev det film, prat och sömn. Trevligt värre.
Nu har jag varit jätteduktig och skrivit klart labbrapporten till fysiken och det är bara kemin kvar. Och en löptur. Har skjutit på det länge nu. 
Just det ja, har även tvättat massa kläder samt dammsugit övervåningen. Söndagar alltså.

Inköp of the day

Lite random grejer sådär.

Fredag!!

http://ärdetfredag.se

Aquaspa

Efter en lång skoldag var det ashärligt med massage! Fick presentkort på aquaspa när jag fyllde år och idag använde jag det. Massagen var jätteskön på ryggen och armarna, men på benen kittlades det hur mycket som helst!! Rekommenderas ej om man är lika kittlig som jag är. Okej ingen är typ det.

Seg dag

Idag var segaste skoldagen på länge. Var trött hela tiden och sur för att jag aldrig riktigt vaknade på morgonen kändes det som. Det vände dock lite efter lunch, tur.
Har skaffat Spotify Premium så nu går jag runt och lyssnar på musik typ hela tiden. Har hittat en ny favorit för tillfället, Timo Räisänen. 

Sitter nergrävd i plugg med engelskaboken i högsta hugg

Okej, så mycket plugg är det faktiskt inte. Det var bara de första veckorna det kryllade av läxor. Nu är det några prov då och då men inte alls så många läxor. Rubriken är mest till för att jag ska verka poetisk eller något. Men det med engelskaboken är faktiskt sant.
Efter skolan har jag simmat tills jag var helt slut och lagat middag. Sedan ska jag bara ta det lurre resten av kvällen!
Bild från i våras.

Hemskt

Varför i hela fridens värld eller världens frid eller hur man nu säger det går det inte att ändra beskrivning på Glosboken? Vill liksom helst bli av med min så snart som möjligt.

Snö

Mitt i värsta regnkaoset gick vi till Edda för att ha simning. Det var riktigt kul, inte lika hårt som det var på Norrhammar som tur var. När vi gick tillbaka till skolan snöade det!!!!!!!!! (Viktiga utropstecken) (Lika taggad varje år) Fick gå omkring med fuktiga, kalla och äckliga kläder och skor resten av dagen.
 
(Åhh varför blir bilderna alltid mycket fulare och liksom grynigare på bloggen? De var mycket finare från början...)

Måndag kväll

Det blev en halvtimmas powerwalk till slut. Nu ligger jag nyduschad och har precis ätit en asgod pizzaomelett, är värsta kocken ibland ju. Ska se klart nyaste delen av "Torka aldrig tårar utan handskar", finfint. Sedan ska jag sova.

Så var det måndag igen

Som förväntat så gick det inte så bra att somna igårkväll. Det resulterade i att jag gick på överskottsenergi hela skoldagen. Efter skolan skulle vi äta tårta tror jag haha, men så blev det tyvärr inte.
Imorse fick vi en genomgång av skolans gym och då blev jag typ astaggad på att träna och tänkte göra det ikväll, men nu när jag ligger i min sköna säng med datorn så känns det inte så lockande...
 

 
 

Fan då

 

Ted

Inatt sov jag nästan tolv timmar. Tolv! Oj vad jag inte kommer kunna somna ikväll.
Nu på kvällen har jag varit på bio med Jojjo. Vi såg Ted och den rekommenderas verkligen! Roligaste filmen jag sett på länge. Se den.

Sjöbotten

Det var himla kul igår! Vi grillade, bastade, åt kladdkaka och paj och var konstiga mest. Det blev drygt två timmars sömn för min del, så nu är jag rätt trött. Låg dessutom ihopklämd mellan Jonatan och en snarkande Lukas...
Det visar sig tydligt att vi har alldeles för mycket matte i skolan, när jag vaknade och berättade om min dröm om sin och cos och hypotenusor så var jag inte den enda. Flera av oss hade drömt om matte... Kul. Känns bra. Vill inte ens tänka på hur det blir i trean.
Nu ska jag ta igen lite förlorad sömn. Här är två bilder från igår, ska föreställa vänner som nattbadar och smores framför elden, in case ni inte ser det.

Skolfotot äntligen här

Spenderar kvällen i Sjöbotten med klassen. Jag vågar inte somna så jag har laddat upp med massa cola, redbull och godis. Idag kom skolfotot förresten! Här har vi då min fina klass.

Torsdag

Dagen började med fysikprov och det var svårt. Sedan flöt det på ganska bra även om det var en lång dag med jobbiga lektioner. Efter skolan åt jag nudlar och var med Jojjo!

Fysikmys med te och filt

Fysik är inte mitt favoritämne om man säger så, fast det har ni nog redan märkt!

Känns mer rättvist så

Ska ut och springa. Gympalärarn sa att konditionsträning som är kortare än 30 minuter knappt räknas som konditionsträning. Då tycker jag att äta glass inte borde räknas om man äter upp allt på 30 minuter eller mindre.

Happy Birthday & R.I.P.

 

Nytt skal

Åh så himla fint det är!!

Allt jag säger är sant

Alltså åh jag har ont i magen. Om ni bara visste hur mycket jag har ätit den här helgen så skulle ni typ anmäla mig till Biggest Loser eller något. Helt sjukt. Nu har jag i alla fall bestämt mig för att dra ner på chokladätandet samt använda mjölkfri mjölk (hehe) i kaffet. Med tanke på att jag inte tål mjölk så värst bra så tror jag att min mage skulle uppskatta det.
Nu ska jag läsa min bok och tycka synd om mig själv till tonerna av Beatles. God natt.
Läser bästa boken förresten. Har läst den förut, men nu ska vi läsa skönlitterärt på svenskan så då fick det bli den här igen. Läs den!

Middag

Igår bjöd jag över brudarna på middag och det var himla trevligt.
Fick ett sånt här shotroulette-spel, nu körde vi dock med en massa äckelgrejer typ kaviar blandat med vatten, ägg, rödbetsspad och cola hehe. Jag fick dricka vinäger och olja, haha fyfan.

Glad

Goddag

Gårkvällen spenderades hos Elin med henne, Cissi, Kasper, Jonatan, Ida, Lina, Jennifer och Pierre. Det var himla kul måste jag säga! Vi köpte en massa gott (det var rea på choklad<3<3) och hade det trevligt.
Nu har jag varit och handlat med mamma och mormor och bakat kladdkaka, ikväll blir det att käka middag här med tjejerna!

Nej.

Kanelbullar

Kanelbullens dag är bra, då har man en anledning att vräka i sig bullar.
Vädret har varit grått men mysigt idag. Okej inte såhär svartvitt men ni fattar.

Agnes aka gymmarn

Bestämde mig för att träna tills jag var helt jäkla slut, och det lyckades jag med. Det blev 40 minuter på löpbandet samt styrketräning. Hej träningsvärk!

Tisdag

Idag har varit en ovanlig dag. Vi hade bara en vanlig lektion, på de andra såg vi film, blev informerade om tobak eller fick tillbaka prov (gick bättre än jag trodde! wiiie). Jag lyckades tappa bort mina nycklar och missa bussen hem, men det hör väl knappast till det ovanliga. Ikväll har jag varit på ledarutbildningen och där svimmade jag. Enbart för att jag själv ville prova, men ändå. Wille visade hur man skulle göra och jag blev värsta taggad och provade. Känslan när jag vaknade alltså... jag var helt borta! Elin filmade och den filmen är typ det roligaste jag sett.
Insta-bild från idag.

Bra start på veckan

Dagen började med att springa 2000 m. Det gick rätt bra även om jag typ ville dö under tiden jag sprang. Sedan hade vi fysik, lunch och svenska och under den sistnämnda lektionen lånade vi bara böcker och satt och pratade. Sedan slutade vi, 12:40. Efter det gick vi några stycken till max och satt där och pratade i flera timmar haha, kom hem strax efter fem.. Men det har varit en väldigt bra dag måste jag säga!
Det här är vad som händer när jag hittar massa nya grejer på webbkameran. Blev sugen på kinapuffar när jag såg hatten ju. Gillar att glasögonen på sista bilden hette "hipster glasses", I'm so hipstah you know!